Bied nu mee op gewilde objecten in de actieve veiling!

Veilinghuis de Ruiter gaat verder als Goudwisselkantoor

Al jaren zijn Veilinghuis de Ruiter en Goudwisselkantoor een gouden combinatie. Nu is het tijd om de krachten en de expertises aan elkaar te verbinden, om u zo nog meer waarde te bieden. Door nu onder één naam verder te gaan, maken we onze veilingservice voor u als klant nog toegankelijker en beter.

  • Munten, bankbiljetten, juwelen, horloges en ander goud of zilver inbrengen en taxeren wordt nog toegankelijker. Met ruim 100+ locaties is er altijd een adviseur bij u in de buurt;
  • U blijft welkom op onze vertrouwde locatie in Klaaswaal, met dezelfde service en persoonlijke aandacht die u van ons gewend bent;
  • Door de samenvoeging van beide merken bereiken we nog meer mensen met onze veilingen. Meer bieders, hogere opbrengsten.

Zelfde service, meer waarde

U kunt nog steeds profiteren van de voordelen van onze veilige en toegankelijke veilingservice. Bovendien hebben wij een compleet vernieuwd veilingplatform voor u ontwikkeld. Dit platform is van alle gemakken voorzien, waardoor u nog eenvoudiger kunt bieden op uw favoriete objecten.

Maak gebruik van ons vernieuwde veilingplatform

Bent u al een klant van het Veilinghuis? Om gebruik te kunnen maken van ons vernieuwde platform vragen wij u vriendelijk een nieuw wachtwoord aan te maken. Log in met uw oude login gegevens en u ontvangt een e-mail voor het wijzigen van uw wachtwoord.

Heeft u een account?
Log in

Heeft u nog geen account?
Account aanmaken

Wilt u meer informatie over het bieden via het platform?
Lees hier verder