Bied nu mee op unieke objecten in de veiling!

Wilt u uw munten laten veilen? Of juist op een veiling munten kopen? Dat doet u bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor. Met meer dan dertig jaar ervaring in de munthandel zijn wij een veilingbedrijf met veel expertise en ervaring. Wij meerdere keren per jaar een muntenveiling waar op diverse manieren de munten aangeboden worden. Zo kunnen klanten online vanuit huis direct meebieden tijdens de zaalveiling. Ook is er een mogelijkheid om al voordat de veiling begint te bieden op een kavel in de prebid. Dit kan zowel online als schriftelijk.

 

Diversiteit aan munten

Onze muntenveilingen bestaan uit verschillende categorieën munten, wat iedere veiling verschilt, afhankelijk van wat er aangeboden wordt. De verschillende onderdelen bestaan uit het veilen van Nederlandse munten (VOC, koloniaal, koninkrijk, provinciaal, lage landen, middeleeuws) en buitenlandse munten (Grieks, Romeins en div. Europese landen). Daarnaast bevatten onze muntenveilingen ook penningen en jetons.

 

Veilingcatalogus munten

Van iedere muntenveiling verschijnt er een catalogus waar de te veilen munten in staan. Ook kunt u online al de munten al bekijken en ook direct meebieden. het veilinghuis van Goudwisselkantoor biedt de mogelijkheid om een aantal weken voordat veiling begint alvast mee te bieden in de prebid. Ook kunt u hier automatische biedingen invoeren, zodat u geen één muntstuk hoeft te missen.

Data en praktische informatie over onze numismatische veiling vindt u op onze website. Ook wanneer u wilt bieden in onze muntenveiling kunt u zich inschrijven op deze website. Wanneer u schriftelijk een bod wilt indienen voor de muntenveiling vindt u op onze website informatie en een biedformulier.

 

20 gulden negotiepenning 1850 - GoudwisselkantoorGouden afslag Dukaton 1703 - Goudwisselkantoor

 

Uw munten laten veilen?

Wilt u uw collectie munten of een deel daarvan aanbieden ter veiling? Bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor realiseren we hoge opbrengsten ingebrachte muntencollecties. Uw munten inbrengen kan via ons hoofdkantoor in Klaaswaal, maar ook tijdens één van onze taxatiedagen die we het jaar rond houden door heel Nederland.

 

Muntenveilingen en meer

Het veilinghuis van Goudwisselkantoor organiseert ook andere diverse veilingen van bankbiljetten, goud, zilver, sieraden, horloges en edelstenen. Door onze brede kennis en lange ervaring op al deze gebieden kunt u uw objecten in één keer ter veiling aanbieden. Voor iedere klant proberen wij maatwerk te leveren zodat de hoogste opbrengst voor uw verzameling behaalt wordt.