Bied nu mee op unieke objecten in de veiling!

Verzamelen met passie

Bent u een munten en/of bankbiljettenverzamelaar? Dan brengen wij u graag in contact met andere munten- of bankbiljettenverzamelaars over de gehele wereld. Familie De Ruiter gaat al heel wat jaren mee in de wereld van verzamelaars. De eerste handel is gestart aan de keukentafel, zoals elke verzamelaar begint. Het verzamelen ontpopte zich al snel tot de handel in munten en postzegels. Ook edelmetalen, bankbiljetten en (zilveren) gebruiksvoorwerpen voor verzamelaars van over de hele wereld kwam daarbij. Ons opgebouwde, internationale netwerk trekt steeds geïnteresseerden voor de veilingen, ook van buiten de vaste kring van verzamelaars. Dit levert een ontzettende leuke variatie aan klanten op. Wij koesteren u als verzamelaar en wij vinden persoonlijk contact ontzettend belangrijk, want het is en blijft natuurlijk een bijzondere wereld waarin passie erg belangrijk is.

 

Halve gulden van 10 stuiver West-Friesland 1727 - Goudwisselkantoor Vijftig gulden 1945 - c het veilinghuis van Goudwisselkantoor

 

Actief verzamelen

Verzamelen is een werkwoord. Want het is belangrijk om een eigen collectie compleet te krijgen en net die ene munt of dat zeldzame biljet te verkrijgen die anderen niet hebben. het veilinghuis van Goudwisselkantoor biedt u daarbij veel mogelijkheden. We bemiddelen tussen de verkoper en koper. We zorgen ervoor dat de verkoper net zo tevreden is als de koper.

 

Verzameling uitbreiden

Het kan dus zijn dat u uw collectie wilt uitbreiden met een specifieke munt, penning of bankbiljet. Houdt dan onze veilingen goed in de gaten, want voortdurend veilen we zeldzame en bijzondere verzamelitems. Naast exclusieve stukken veilen we ook de meer gewone verzamelobjecten, soms tegen verrassend scherpe prijzen.

 

Verzameling verkopen

Wilt u uw collectie verkopen en hoge opbrengst realiseren via ons veilinghuis? Dan is het interessant om in een persoonlijk gesprek uw verzameling vrijblijvend te laten taxeren. Heel het jaar zijn er inname- en taxatiedagen verspreid over heel het land. Natuurlijk kunt u altijd terecht in het veilinghuis in Klaaswaal.