Pak uw kans in de aftersale!

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam

 

Wij heten u tijdens de aanstaande voorjaarsveiling van 10 & 11 april van harte welkom in het Fletcher Hotel in Rotterdam, vlak naast Rotterdam The Hague Airport.
In verband met een verbouwing kan er helaas geen gebruik gemaakt worden van ons hoofdkantoor, daarom worden deze kijk- en veilingdagen op een externe locatie voortgezet.

Dit is deel 2 van de Voorjaarsveiling en staat helemaal in het teken van munten & bankbiljetten.
Kom een kijkje nemen op de kijkdagen van 8 & 9 april.
Doe ook mee aan de veiling op:

  • Munten op 10 april
  • Bankbiljetten op 11 april

 

 

Belangrijke informatie

  • Let op: het is voor iedereen verplicht een geldig ID-/legitimatiebewijs te tonen. Zo kunnen wij ook op de externe locatie iedereens veiligheid garanderen.
  • U kunt op de kijkdagen heel de dag uw favoriete kavels bezichtigen en op de veilingdagen ongestoord meebieden. Er staat koffie voor u klaar en kunt u tijdens de lunch gebruik maken van een complementair broodje.
  • Op 10 en 11 april kunt u direct na de veiling uw kavels betalen en meenemen vanaf het Fletcher hotel in Rotterdam. Vanaf 12 april kunt u uw aankopen afhalen op ons hoofdkantoor in Klaaswaal of bij een van onze 140 Goudwisselkantoren. Bekijk alle afhaal- verzendmogelijkheden hier.

 

Adres

 

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam

Klik hier voor een route beschrijving

 

Toegankelijkheid

U kunt gemakkelijk en gratis parkeren in de parkeergarage naast Wings-Rotterdam. Deze kosten zal Goudwisselkantoor voor u vergoeden. U kunt daarom bij het verlaten van de kijkdag/veilingdag een uitrijkaart vragen bij het personeel. Klik hier voor meer informatie over het parkeren.

Als u liever met het openbaar vervoer reist, is er ook een directe OV-verbinding vanaf Rotterdam Centraal beschikbaar. Met buslijn 33 bent u binnen 25 minuten bij Hotel Fletcher aanwezig.