Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Nieuwe herdenkingsmunt Beemster Vijfje bij Goudwisselkantoor

Op maandag 24 juni 2019 is de eerste officiële slag van de Nederlandse herdenkingsmunt ‘Beemster Vijfje’. De staatssecretaris van Financiën, Menno Snel, verricht de eerste slag van de munt in het dorpje Middenbeemster. Het Wageningen Vijfje is vanaf maandag 24 juni verkrijgbaar bij alle Goudwisselkantoren. We zijn het officiële distributiepunt van de Koninklijke Nederlandse Munt en leveren in alle Nederlandse vestigingen de officiële herdenkingsmunten uit.

Beemster is historisch werelderfgoed

Het Beemster Vijfje vertelt het verhaal van de historische droogmakerij in de provincie Noord-Holland, waar de Nederlanders grote delen land drooglegden en omzetten in vruchtbare landbouwgrond. Extra bijzonder is dat dit jaar De Beemster het 20-jarig jubileum als werelderfgoed viert!

Welke varianten zijn er te koop?

Bij de Goudwisselkantoren is de 5 euro Beemster UNC in coincard te koop. Wilt u graag één van de andere uitgiften van het Beemster Vijfje in bezit hebben? Goudwisselkantoor werkt samen met VerzamelaarsMarkt.nl. Hier kunt u de andere uitgiften bestellen. Alles zolang de voorraad strekt.

Hoe kunt u betalen?

U kunt de herdenkingsmunt bij de Goudwisselkantoren alleen tegen contante betaling aanschaffen. Wij vragen u om gepast te betalen, zodat de afhandeling vlot kan verlopen.

Waar is het dichtstbijzijnde Goudwisselkantoor?

Goudwisselkantoor heeft ruim 80 locaties. Ontdek het dichtstbijzijnde kantoor.