Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

24 november gratis taxatiedag in Nieuwerkerk a/d IJssel

Heeft u kostbare voorwerpen in uw bezit? Tijdens de gratis Advies- en Taxatiedag in Nieuwerkerk a/d IJssel ontdekt u wat ze waard zijn. De taxatiedag op D.V. zaterdag 24 november is een mooie gelegenheid om uw kostbaarheden eens te laten taxeren. De taxatiedag is een initiatief van Goudwisselkantoor en Van der Spek uitvaart.

Wat zijn uw spullen waard?

Misschien heeft u een erfstuk, waarvan u denkt dat het iets waard kan zijn? Of bent u in het bezit van kunst, antiek, goud, zilver, munten of bankbiljetten? Of vraagt u zich af: hoe zit dat met mijn vermogen en de erfenis? Deskundigen en taxateurs vertellen u er alles over.

Kom daarom voor een gratis taxatie van uw kostbaarheden naar taxatiedag in Nieuwerkerk a/d IJssel tussen 10.00 en 14.00 uur. Ook uw vrienden en familie zijn van harte welkom!

Locatie

Uitvaartcentrum Essehof
Kerkhofpad 1
2911 CB Nieuwerkerk aan den IJssel

Meld u aan

Om te voorkomen dat u lang moet wachten, is vooraf aanmelden verplicht! De middag is in verschillende tijdsvakken verdeeld en u kunt u voor één tijdvak opgeven. Aanmelden kan via de website van Stichting depositofonds uitvaartgelden (Van der Spek).

Kom naar de gratis Advies- en Taxatiedag voor:

  • Taxeren van kostbaarheden en verzamelingen
  • Informatie over vermogen en nalatenschap
  • Inspiratie opdoen bij standhouders
  • Vragen stellen aan notaris of verzekeraar
  • Kostbaarheden ter plaatse verkopen