Over ons

Betrouwbare en persoonlijke service, dát is Goudwisselkantoor. 
Met onze 40 jaar ervaring in edelmetalen, persoonlijke begeleiding en professionele expertise denken we graag met u mee.

Wie zijn wij

Goudwisselkantoor heeft in 40 jaar tijd zijn sporen verdiend in de wereld van edelmetalen. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en streven wij naar toegankelijke oplossingen.

Met een betrokken team van specialisten zetten we ons dag in dag uit voor u in. Daarmee zijn wij uitgegroeid tot een internationaal opererende familieonderneming met ruim 400 collega’s in Nederland, België en Duitsland. Klanten kunnen zowel in onze ruim 140 fysieke locaties als online bij ons terecht.  

Of het nu gaat om de in- en verkoop van goud en zilver, het verzamelen van zeldzame munten, het ontdekken van exclusieve vintage sieraden, discreet verpanden, geld wisselen of zelfs deelname aan veilingen in ons eigen veilinghuis, wij helpen u graag.

Ontdek wat wij bedoelen met ‘specialisten van waarde’. ”

Johan de Ruiter – CEO

Bedrijf in cijfers

1.000.000+ Klanten geholpen
Alle diensten onder 1 dak
400+ medewerkers Familiebedrijf
4.5 sterren 50.000+ reviews
140 + locaties in Europa

Missie, visie & kernwaarden

Met grote plannen voor Europa en een sterke visie voor de toekomst streven we er elke dag naar om meer waarde voor u te bieden.

Onze kernwaarden zijn de pijlers van ons bedrijf:
Betrokken, toegankelijk, flexibel, betrouwbaar & professioneel
Bekijk hoe we deze beloftes waarmaken.

Naar onze kernwaarden
GWK-bord

Specialisten van waarde

Breed aanbod Alle diensten onder één dak: onze webshop en groeiend netwerk aan kantoren, zorgen ervoor dat al onze diensten eenvoudig toegankelijk zijn. Of u nu online winkelt of liever persoonlijk langskomt.
Deskundig Een team van experts die elk gespecialiseerd zijn in verschillende productsoorten. Dit zorgt ervoor dat wij altijd de juiste specialist van waarde voor u in huis hebben.
De menselijke specialist Persoonlijk contact dat het verschil maakt. Ons team hecht waarde aan het leren kennen van u en uw behoeften, zodat we u echt kunnen helpen.

Ontdek onze diensten

Benieuwd naar wat we u te bieden hebben?

Neem een kijkje voor meer informatie over onze diensten, inclusief de locaties van onze kantoren.

Of u nu op zoek bent naar advies, aankoop, verkoop of taxatie, bij ons bent u aan het juiste adres. Klik hier om meer te ontdekken over hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Bekijk onze diensten

Geschiedenis

 In 1984 startte Jaap de Ruiter met de handel in postzegels en munten, waarbij hij op bescheiden schaal lokale spaarders voorzag van goud en zilver. Dit vormde de inspiratie voor de oprichting van Goudwisselkantoor, een gevestigde winkel waar klanten edelmetalen en andere waardevolle objecten kunnen in- en verkopen.

Gedurende de jaren heeft ons bedrijf een indrukwekkende hoeveelheid aan kennis en ervaring vergaard. Deze waardevolle inzichten werden zorgvuldig overgedragen aan de volgende generatie, waarbij zijn zoons één voor één toetraden tot het bedrijf.

In relatief korte tijd hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid en meer dan 140 vestigingen geopend in Nederland, België en Duitsland. Met de tweede generatie van de familie aan het roer en ondersteund door een toegewijd en ervaren team van medewerkers, koesteren we ambitieuze plannen voor verdere uitbreiding in Europa.

1994-ARA

Onze tijdlijn

Een overzicht van 1984 tot 2024.

Loop met ons mee door onze geschiedenis en bekijk hoe wij de afgelopen 40 jaar zijn uitgegroeid tot specialisten van waarden.

Bekijk de tijdlijn
Schermafbeelding 2024-04-12 134336

Kom jij ons team versterken?

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke relaties en een goede werk-privébalans. We zorgen voor een ondersteunende omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en waar ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Bekijk vacatures