Breitling SuperOcean referentienummers

Breitling SuperOcean referentienummers

Breitling SuperOcean horloges verkopen bij het Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Breitling SuperOcean Heritage horloges. Heeft u een Breitling SuperOcean horloge en wilt u dat laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren om de waarde te laten bepalen van uw Breitling SuperOcean.

VIND EEN KANTOOR >

Vertrouwd uw Breitling SuperOcean horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij het Goudwisselkantoor kennen de materie van de Breitling SuperOcean goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Breitling SuperOcean horloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

Het referentienummer van uw Breitling SuperOcean horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Breitling SuperOcean horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Breitling SuperOcean. Een horloge van Breitling wat thuishoort in het rijtje van Breitling horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges ook op de vintage markt terug omdat het al een hele tijd bestaat. En we zien het op de nieuw en nieuw gebruikte markten omdat het nog altijd geproduceerd wordt. Als u uw horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Breitling SuperOcean horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

Uw Breitling verkopen?

Breitling SuperOcean A1736006

De Breitling SuperOcean met het referentienummer A1736006 is een duikershorloge van het Zwitserse merk Breitling. Het horloge is sportief en kan tegen een stootje. Dat zien we dan ook terug in het ontwerp. We zien een stalen kast met een doorsnee van 42 millimeter en daarop een roterende bezel met verschillende cijfers. Op 12 uur van die bezel zien we een wit bolletje gevuld met lumine, wat oplicht in het donker. Aan de zijkant een grote geribbelde kroon voor goede grip en de kast is afgesloten met een saffierglaasje. Het horloge kan zowel op een leren-, stalen- als rubberen band komen. In de kast zien we een enorme keus aan kleurrijke wijzerplaten. Zo zijn er kleuren als geel, oranje, rood, blauw en zwart. Ook zien we dat de uren met grote Arabische cijfers worden aangeduid. Vaak gevuld met lumine zodat ze in het donker oplichten en goed afleesbaar zijn. Dit geld ook voor de wijzers. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes en op 3 uur de datum. Aan de binnenring zien we ook nog de uren van 13 tot en met 24 gedrukt in zwart. Het horloge is tot 1500 meter waterdicht en tikt op een automatisch uurwerk dat chronometer gecertificeerd is door de COSC.

Breitling SuperOcean A1739102

De Breitling SuperOcean met het referentienummer A1739102 is een duikershorloge met tijd en datum uit de SuperOcean collectie van Breitling. Het horloge heeft een echt typisch duikershorloge uiterlijk. Dat komt vooral door de zwarte bezel die we ook veel op andere klassieke duikershorloges zien. We zien een stalen kast met een doorsnee van 44 millimeter. Darop dus de bezel ingelegd met zwart en daarop weer cijfers die gebruikt worden voor tijdmetingen. In de kast zien we vooral zwarte- en blauwe wijzerplaten waar de uren aangeduid worden door middel van witte streepjes. Behalve dan op 6 en 9 uur waar we grote witte Arabische cijfers zien. Allemaal gevuld met lumine, waardoor het in het donker oplicht en goed afleesbaar is. Dit geld ook voor de wijzers waarvan de secondewijzer ook nog een rood driehoekje aan het uiteinde heeft. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes en op 3 uur de datum. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een geribbelde kroon. Het horloge komt zowel op stalen- als rubberen banden. Ook is het horloge tot 2000 meter waterdicht en tikt het op een automatisch uurwerk wat chronometer gecertifieerd is door de COSC.

Breitling SuperOcean A3238011

De Breitling SuperOcean met het referentienummer A3238011 is een GMT-duikershorloge uit de SuperOcean collectie van Breitling. We zien bij dit horloge een stalen kast met een doorsnee van 41 millimeter en daarop een roterende bezel die vaak met zwart ingelegd is. Er zijn ook exemplaren met een wit ingelegde bezel verschenen. Op allebei de bezels staan altijd cijfers die gebruikt worden voor de GMT-functie van het horloge. Het horloge komt op stalen-, rubberen- of leren banden en aan de zijkant van de kast zit een eenvoudige kroon. In de kast zien we een aantal kleurmogelijkheden voor de wijzerplaat, maar zwart en wit komen het meeste voor. De uren worden aangeduid door grote Arabische cijfers gevuld met lumine zodat ze in het donker oplichten en goed afleesbaar zijn. De wijzers zijn ook gevuld met lumine. Voor de GMT-functie zien we een extra wijzer in de vorm van een rood pijltje. Deze geeft dan de tweede tijdzone aan. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes en op 3 uur de datum. De kast is afgesloten met saffierglas. Het horloge kan tot 500 meter onder water en loopt op een automatisch uurwerk van Breitling. Uiteraard in Zwitserland vervaardigd.

Breitling SuperOcean Chronograph A1334102

De Breitling SuperOcean  Chronograph met het referentienummer A1334102 is een chronograaf uit de SuperOcean collectie van Breitling. We zien bij dit horloge een stoer ontwerp met een stalen kast van 44 millimeter doorsnee. Op die kast zit een roterende bezel die is gemaakt van zwart keramisch materiaal. Op de bezel zien we de cijfers 12, 30, 45 en 60. Aan de zijkant van de kast een grote geribbelde kroon voor goede grip en twee drukknoppen voor de chronograaffuncties. Het horloge komt zowel op rubberen-, leren- als stalen banden. In de kast zien we wijzerplaten in voornamelijk zwart, maar er zijn ook enkele blauwe versies. Op die wijzerplaten zien we uiteraard drie klokjes voor de chronograaf functies. In het midden drie wijzers waarvan er een oranje is en als pijltje is ontworpen. Dit is voor de stopwatchfunctie. De uren worden aangeduid door streepjes gevuld met lumine en op 3 uur zien we zowel het Breitling logo met vleugeltjes als de datum. De kast is afgesloten met saffierglas en het horloge is waterdicht tot 200 meter. Het horloge loopt op een Breitling kaliber 13, wat een chronograafuurwerk is gebaseerd op een ETA Valjoux 7750 uurwerk. Dit uurwerk is chronometer gecertificeerd door de COSC.

Breitling SuperOcean M2000 A73310A8

De Breitling SuperOcean M2000 met het referentienummer A73310A8 is een chronograaf horloge uit de SuperOcean collectie van Breitling. Het horloge is een Quartz chronograaf en loopt dus op een Breitling kaliber 73, wat een zeer hoogwaardig Quartz uurwerk is. Dit quartz uurwerk is zelfs chronometer gecertificeerd door de COSC. We zien verder en grote stalen kast van 46 millimeter doorsnee met daarop een roterende bezel die met zwart is ingelegd. Ook zien we op de bezel de cijfers 15, 30, 45 en 60. In de kast, die met saffierglas afgesloten is, zien we een zwarte wijzerplaat waar 3 blauwe klokjes voor de chronograaf functies op staan. Ook zien we in het midden drie wijzers waarvan de wijzer voor de stopwatchfunctie volledig rood is uitgevoerd. Tussen 4 en 5 uur zit de datum en onder 12 uur het Breitling logo met de vleugeltjes. De uren worden aangeduid door streepjes die met lumine gevuld zijn. Dit is gedaan om de afleesbaarheid in het donker goed te houden omdat dit materiaal in het donker oplicht. Verder zien we nog aan de zijkant van de kast een geribbelde grote kroon voor extra grip en twee drukknoppen voor de chronograaf functies. Het horloge komt op stalen-, leren- of rubberen banden. Het is waterdicht tot 2000 meter, wat voor een chronograaf indrukwekkend te noemen is.

Breitling SuperOcean Steelfish A13341C3

De Breitling SuperOcean Steelfish met het referentienummer A13341C3 is een chronograaf uit de SuperOcean collectie van Breitling. Deze chronograaf heeft een stalen kast van 44 millimeter doorsnee en daarop een stalen roterende bezel met de cijfers 15, 30 en 45. Op 12 uur van de bezel zit een wit bolletje wat gevuld is met lumine en dus oplicht in het donker voor betere afleesbaarheid. Aan de zijkant van de kast zien we een grote geribbelde kroon en twee drukknoppen voor de chronograaf functies. We zien dit horloge zowel op leren-, stalen- als rubberen banden. In de kast zien we vooral witte-, zwarte- en blauwe wijzerplaten met daarop drie klokjes voor de chronograaf functies. Die klokjes zijn soms in contrast met de algemene kleur van de wijzerplaat. De aanduiding van de uren is door middel van grote Arabische cijfers in lumine, die goed oplichten in het donker. Dit zit ook in de wijzers waardoor ook deze in het donker goed zichtbaar zijn. Op 3 uur is het druk en zien we naast het Breitling logo met de vleugeltjes ook de dag en datum aanduiding. De kast is afgesloten met saffierglas en het horloge is waterdicht tot 500 meter. Het horloge loopt op een automatisch uurwerk van Breitling, in Zwitserland gemaakt.

Breitling SuperOcean 42 A1736402

De Breitling SuperOcean 42 met het referentienummer A1736402 is een horloge uit de Breitling SuperOcean collectie. We zien bij dit horloge een kast van 42 millimeter doorsnee gemaakt uit staal. Op de kast zit een roterende bezel die ingelegd is met zwart en de cijfers 15, 30, 45 en 60 erop afgebeeld heeft. Aan de zijkant van de kast zit een kleine geribbelde kroon die zorgt voor goede grip. In de kast zien we altijd een zwarte wijzerplaat, maar is er wel kleurvariatie in de binnenringen. Die zijn er in geel, rood en wit te vinden. Op de wijzerplaat zien we grote Arabische cijfers die de uren aanduiden en zilverkleurig zijn. De wijzers in het midden zijn ingelegd met lumine en lichten dus op in het donker. Dat zorgt voor goede afleesbaarheid. Aan het einde van de secondewijzer zit een pijltje wat in dezelfde kleur als de binnenring gemaakt is. Op 12 uur een zien we een omgekeerd driehoekje gevuld met lumine. Ook dit licht dus op in het donker. Onder 12 uur zien we het zilveren Breitling logo met de vleugeltjes en op 3 uur de datum. De kast is afgesloten met saffierglas en het horloge is waterdicht tot 500 meter. Het horloge loopt op het Breitling kaliber 17, wat een automatisch uurwerk is gemaakt in Zwitserland bij Breitling. Ook is het horloge chronometer gecertificeerd door de beroemde instantie COSC.

Uw Breitling verkopen?

Breitling SuperOcean 44 A17391A8

De Breitling SuperOcean 44 met het referentienummer A17391A8 is een horloge uit de SuperOcean collectie van het Zwitserse merk Breitling. We zien bij dit horloge een mooie grote stalen kast van 44 millimeter doorsnee. Op die kast zit een bezel die roterend is en met zwart is ingelegd. Op de bezel zien we de cijfers 15, 30, 45 en 60. Aan de zijkant van de kast zit een geribbelde kroon voor extra grip. In de kast zien we meestal een zwarte wijzerplaat maar er zijn enkele exemplaren gemaakt met een gele- of blauwe wijzerplaat. Op die wijzerplaat zien we dat bijna alle uren aangeduid worden met lumine streepjes, behalve dan 6 en 9 uur waar we een groot zilver Arabisch cijfer zien. Op 12 uur zien we een omgekeerd driehoekje wederom gevuld met lumine en dat licht dus op in het donker zodat het goed afleesbaar is. Onder 12 uur het Breitling logo met de vleugeltjes en op 3 uur de datum. De wijzers zijn ook gevuld met lumine en dus ook goed afleesbaar in het donker. De kast is afgesloten met saffierglas. We zien dat dit horloge zowel aan stalen- als rubberen banden uitgevoerd kan zijn. Waterdicht is dit horloge tot 2000 meter wat gelijkstaat aan 2 kilometer, een behoorlijke afstand. Het horloge loopt op een automatisch uurwerk gemaakt door Breitling en chronometer gecertificeerd door de COSC in Zwitserland.

Breitling SuperOcean 36 II A17312C9

De Breitling SuperOcean 36 II met het referentienummer A17312C9 is een wat kleiner horloge uit de SuperOcean collectie van Breitling. We zien dan ook een stalen kast van 36 millimeter doorsnee met daarop een roterende bezel. De bezel kan met zowel zwart of wit ingelegd zijn en bevat de cijfers 15, 30 en 45 terwijl op 12 uur van de bezel een wit bolletje zit gevuld met lumine wat oplicht in het donker. Dit zorgt voor een goede afleesbaarheid. In de kast die met saffierglas is afgesloten zien we vooral vaak een zwarte wijzerplaat, maar er zijn uitzonderingen in wit of geel. De aanduiding van de uren zien we met streepjes, Arabische cijfers of een combinatie van die twee. Wel altijd gevuld met lumine zodat het ook in het donker goed afleesbaar is. Dit geld ook voor de wijzers in het midden. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes en op 3 uur de datum. Aan de zijkant van de kast een eenvoudige kroon en het horloge komt zowel op rubberen- als stalen banden. Het horloge is tot 200 meter waterdicht en loopt op een automatisch uurwerk van Breitling, namelijk het kaliber 17. Dit uurwerk is chronometer gecertificeerd door de COSC in Zwitserland.

Breitling SuperOcean 44 II A17392D81C1S1

De Breitling SuperOcean 44 II met het referentienummer A17392D81C1S1 is een horloge uit de SuperOcean collectie van Breitling. We zien bij dit horloge een stalen kast van 44 millimeter met daarop een bezel die met zwart is ingelegd. Op de bezel zien we ook de cijfers 15, 30 en 45 en op 12 uur van de bezel een met lumine gevuld bolletje wat oplicht in het donker. In de kast die met saffierglas is afgesloten zien we een mooie glanzende blauwe wijzerplaat waar de uren worden aangeduid door Arabische cijfers die gevuld zijn met lumine. Dit geld ook voor de wijzers. Dit zorgt voor goede afleesbaarheid in het donker doordat het oplicht. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes en op 3 uur de datum. An de zijkant van de kast een grote geribbelde kroon die zorgt voor extra grip. Het horloge is waterdicht tot 1000 meter wat gelijkstaat aan 1 kilometer en dus indrukwekkend is. Het horloge loopt op een automatisch uurwerk dat chronometer gecertificeerd is door de COSC in Zwitserland. Dit uurwerk heet het kaliber 17 en wordt door Breitling zelf gemaakt.

Uw Breitling verkopen?

Uw Breitling horloge verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor kunt u langs voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie van uw horloge. Verkoopt u uw horloge? Dan betalen wij u direct contant uit. Of indien gewenst per bankbetaling.

familie-de-ruiter

Maak een afspraak   of kom langs