Breitling Chronospace referentienummers

Breitling Chronospace referentienummers

Breitling Chronospace horloges verkopen bij het Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Breitling Chronospace Heritage horloges. Heeft u een Breitling Chronospace horloge en wilt u dat laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren om de waarde te laten bepalen van uw Breitling Chronospace.

Vertrouwd uw Breitling Chronospace horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij het Goudwisselkantoor kennen de materie van de Breitling Chronospace goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Breitling Chronospace horloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

VIND EEN KANTOOR >

Het referentienummer van uw Breitling Chronospace horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Breitling Chronospace horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Breitling Chronospace. Een horloge van Breitling wat thuishoort in het rijtje van Breitling horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges niet op de vintage markt terug omdat het daar te jong voor is. Maar we zien het wel op de nieuw en nieuw gebruikte markten. Als u uw horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Breitling Chronospace horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

De referentienummers van de Breitling Chronospace

Breitling Chronospace A56012

De Breitling Chronospace met het referentienummer A56012 is een stalen horloge uit de Chronospace collectie van Breitling. De Chronospace collectie bestaat uit Breitling horloges die een combinatie zijn van digitale en analoge horloges. Allemaal lopen ze op een hoogwaardig Quartz uurwerk. Het horloge zou eigenlijk gezien kunnen worden als een elektronische complicatie. Dit omdat het functies heeft als bijvoorbeeld een eeuwigdurende kalender. We zien een kast van 41 millimeter doorsnee gemaakt uit staal. De kast heeft een geribbelde bezel met een binnenring die samen met de bezel kan roteren. Op de bezel zien we verschillende cijfers en afkortingen die dienen voor verschillende tijdmetingen. We zien óf een lichtblauwe- óf een grijze wijzerplaat met daarin twee digitale schermpjes. Het ene digitale schermpje zien we onder 12 uur en het andere, die iets groter is, boven 6 uur. Informatie als datum, dag, maand en jaar is hierop af te lezen. Verder zien we streepjes op de meeste uren. Onder het bovenste digitale schermpje het gouden Breitling logo met vleugeltjes. Dit horloge is zowel met stalen- als leren band uitgebracht.

Breitling Chronospace A7836534

De Breitling Chronospace met het referentienummer A7836534 is een stalen horloge met een kast van 48 millimeter doorsnee. Deze kast is een combinatie tussen rond en zeshoekig en heeft een geribbelde bezel. Die geribbelde bezel heeft ook een binnenring met verschillende cijfers die gebruikt kunnen worden voor diverse tijdmetingen. De wijzerplaat kan grijs, blauw of zwart zijn en is zoals veel Breitling Chronospace horloges een combinatie tussen analoog en digitaal. We zien dus onder 12 uur een klein digitaal schermpje en boven 6 uur een iets groter digitaal schermpje. Op deze schermpjes worden datum, dag, maand en jaar aangegeven. Maar ook de chronograaf functies kunnen afgelezen worden ook deze schermpjes. De Breitling Chronospace A7836534 is namelijk een chronograaf. Op 9 en 3 uur zien we de cijfers heel groot afgebeeld met lumine, zodat het in het donker oplicht. Twaalf uur wordt afgebeeld met een omgekeerd driehoekje en 6 uur met een streepje. De andere uren zijn bolletjes, uiteraard allemaal in lumine. In het midden tussen de twee schermpjes in zien we het gouden Breitling logo met vleugels en de wijzers waarvan de seconde/stopwatch wijzer een sierlijke Breitling B aan het begin heeft. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we een geribbelde kroon en twee drukkers. De horloges zijn zowel aan rubberen-, stalen- als leren banden uitgebracht. Het horloge loopt op een hoogwaardig Quartz uurwerk.

Breitling Chronospace A2336035

De Breitling Chronospace met het referentienummer A2336035 is een van de weinige mechanische horloge uit de Chronospace serie van Breitling. Het horloge heeft een stalen kast en een doorsnee van zo’n 46 millimeter. De kast is rond en heeft een geribbelde bezel. Aan de zijkant van de kast zien we een geribbelde kroon en twee drukknoppen. Het horloge is een chronograaf. De kast is afgesloten met saffierglas en in de kast valt als eerste de binnenring van de bezel op die wit is en verschillende cijfers heeft. Dit is bedoeld voor diverse tijdsmetingen. Wijzerplaten zijn er in zwart, grijs, wit en blauw en hebben daarin 3 klokjes voor de chronograaffuncties. In het midden de drie wijzers waarvan de stopwatch wijzer een sierlijke Breitling B aan het begin heeft. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met vleugels en op de uren zien we blokjes met lumine die oplichten in het donker. Behalve op 12 uur, hier zien we een grote 12 eveneens van lumine. Het horloge is zowel op stalen-, leren- als rubberen banden uitgebracht. Van de stalen banden valt de Milanese band op die uit veel schakeltjes bestaat en zo een heel chic effect heeft. Het horloge loopt op een automatisch chronografen uurwerk van Breitling wat chronometer gecertificeerd is door de COSC.

Breitling Chronospace Military M7836622

De Breitling Chronospace Military met het referentienummer M7836622 is een militaire editie uit de Chronospace serie. Het is zoals de meeste horloges uit de Chronospace serie een combinatie van een digitaal en analoog horloge. Het is ook nog eens een chronograaf. Met zijn zwarte, ronde stalen kast van 48 millimeter doorsnee heeft het horloge een heel stoer en inderdaad militair overkomen. Deze kast heeft een dikke geribbelde bezel die kan roteren en doet denken aan een kompas. Er staat namelijk noord, oost, zuid en west op plus de graden. Aan de zijkant van de kast zien we een geribbelde kroon en twee drukknoppen. De kast is afgesloten met saffierglas en we zien een zwarte wijzerplaat. Op die wijzerplaat zien we op de uren streepjes behalve op 3 en 9 uur. Hier staan de cijfers in het groot afgebeeld. Dit alles gevuld met lumine, zodat het in het donker oplicht. Onder 12 uur zit een digitaal schermpje en boven 6 uur een weer iets groter digitaal schermpje. Op deze schermpjes kan informatie afgelezen worden van de chronograaffuncties. Maar ook praktische zaken als dag, datum, maand en jaar. Tussen de twee schermpjes in zit het gouden Breitling logo met vleugels en uiteraard de wijzers. Het horloge is uitgebracht op canvas en rubberen banden. Binnenin tikt een Quartz uurwerk van Breitling wat wel chronometer gecertificeerd is door de COSC en dus van uiterst hoge kwaliteit is.

Breitling Chronospace B60 EB601010

De Breitling Chronospace B60 met het referentienummer EB601010 is een Quartz chronograaf uit de Chronospaxe serie van Breitling. Het horloge heeft een ronde kast van 43 millimeter in diameter gemaakt uit staal. Op deze kast zien we een roterende bezel met daarop cijfers. Dit zijn minuten die per 5 oplopen tot aan 60 minuten. Die 60ste minuut wordt gemarkeerd door een wit lumine bolletje wat oplicht in het donker. Aan de zijkanten zien we de geribbelde kroon en twee drukknoppen voor de chronograaffuncties. De kast is afgesloten met saffierglas en in de kast zien we een zwarte- of blauwe wijzerplaat. Daar worden de uren aangeduid door Arabische cijfers en zien we de drie klokjes voor de chronograaffuncties. In het midden de drie wijzers. De stopwatchwijzer heeft een sierlijke Breitling B aan het begin. We zien de datum tussen 4 en 5 uur en onder 12 uur het Breitling logo met vleugels. Qua banden zien we rubber of staal. Het horloge loopt op een hoogwaardig quartzuurwerk van Breitling wat door de COSC, chronometer gecertificeerd is.

Breitling Chronospace Evo Night Mission V7333010

De Breitling Chronospace Evo Night Mission met het referentienummer V7333010 is een bijzonder horloge uit de Chronospace serie van Breitling. We zien een kast uit matzwart titanium van 43 millimeter doorsnee. Op deze kast zien we uit hetzelfde materiaal een roterende bezel met cijfers erop en een lumine bolletje wat oplicht in het donker. Aan de zijkant van de kast een geribbelde kroon en twee drukknoppen. De kast is afgesloten met saffierglas en in de kast zien we een nachtblauwe wijzerplaat. Op deze wijzerplaat worden de uren met Arabische cijfers aangeduid en zien we drie klokjes voor de chronograaf functies. In het midden drie wijzers waarvan de lange stopwatch wijzer een sierlijke Breitling B aan het begin heeft. Tussen 4 en 5 uur staat de datum en onder 12 uur staat Breitling in drukschrift geschreven. Een logo zien we op dit horloge niet. Het horloge komt aan een rubberen band en loopt op een quartz uurwerk. Dit quartz uurwerk is door de COSC chronometer gecertificeerd, wat een teken is van uiterst hoge kwaliteit. Ook kan het horloge tot 100 meter onder water.

Breitling Chronospace Military M78367101B1W1

De Breitling Chronospace Military met het referentienummer M78367101B1W1 is een militair versie uit de Chronospace serie van Breitling. Deze versies zijn goed te herkennen aan de zogenaamde ‘’kompas bezel’’. Op deze bezel zien we graden en noord, oost, zuid en west aangegeven. De bezel is gemaakt uit zwart staal en de rest van de kast is donkerder staal. Aan de zijkant van de kast zien we de geribbelde kroon en twee drukknoppen. De kast is afgesloten met saffierglas. In de kast zien we een zwarte wijzerplaat met twee digitale schermpjes erin. Het ene digitale schermpje ligt net onder 12 uur en het andere net boven 6 uur. Dat tweede schermpje is ook iets groter. Deze schermpjes zijn voor het aflezen van bepaalde chronograaffuncties en de datum, dag, maand en jaar. De uren worden aangeduid met streepjes behalve op 3 en 9 uur waar de Arabische cijfers groots staan. Alles gevuld met lumine zodat het oplicht in het donker. Tussen de twee digitale schermpjes in zien we het gouden Breitling logo met vleugels. Het horloge zit aan een canvas band en loopt op een quartz uurwerk van Breitling. Deze is echter wel chronometer gecertificeerd door de COSC wat de uitermate hoge kwaliteit van dit uurwerk aangeeft.

Uw Breitling verkopen?

Uw Breitling horloge verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor kunt u langs voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie van uw horloge. Verkoopt u uw horloge? Dan betalen wij u direct contant uit. Of indien gewenst per bankbetaling.

familie-de-ruiter

 

Maak een afspraak   of kom langs