Gouden horloge verkopen?

Gouden horloge verkopen?

Heeft u nog een gouden horloge en overweegt u om deze te verkopen? Uw gouden horloge, wanneer had u die voor het laatst in uw handen? Hij ligt goed opgeborgen in de kast, dat wel. Maar gebruikt u het gouden horloge eigenlijk wel? Zo af en toe, bij het opruimen van de kast komt het horloge weer tevoorschijn. U poetst hem wat op, schud het gouden horloge even en luistert of hij nog loopt. Terwijl u hem weer teruglegt op hetzelfde plekje denkt u: zonde eigenlijk dat het horloge daar maar ligt te liggen…

Ontdek de waarde van uw gouden horloge en kom langs voor een gratis taxatie.

Vind hier een kantoor > | Maak een afspraak > 

Herkent u dit?

Laat uw gouden horloge niet langer ongebruikt in de kast liggen. Uw gouden horloge kan veel geld waard zijn. Geld dat u kunt besteden aan iets waar u wel plezier van heeft. De laatste periode is goud sterk in waarde gestegen. Het is daarom de moeite waard om uw gouden horloge te laten taxeren bij Goudwisselkantoor.

Uw gouden horloge verkopen?

Bij Goudwisselkantoor verkoopt u alle soorten gouden horloges. Horloges met een gouden kast en band, gouden horloges met leren band of alleen het gouden uurwerkje zonder band. Zolang deze maar gedeeltelijk of volledig van goud zijn. Ook defecte exemplaren kunt u verkopen. Aarzel daarom niet om uw gouden horloge vrijblijvend te laten taxeren. Twijfelt u of uw goudkleurige horloge wel echt van goud is? Onze ervaren taxateurs beoordelen dat voor u.

Vind hier een kantoor > | Maak een afspraak > 

Gouden horloge met meerwaarde

Kan een gouden horloge ook meerwaarde hebben? Ja, dat is mogelijk. Veel gouden horloges zijn gemaakt als mooi, maar vooral functioneel instrument. Er zijn echter ook gouden horloges met bijzondere technieken of van exclusieve merken. Meer hierover leest u op de pagina van Exclusieve merkhorloges. Goudwisselkantoor heeft jarenlange ervaring in het taxeren van waardevolle horloges. Bij uw bezoek aan één van onze kantoren, wordt direct duidelijk wat úw horloge waard is.

Vrijblijvende taxatie

Weten wat uw gouden horloge waard is? Ga dan naar één van onze Goudwisselkantoren bij u in de buurt. Taxeren doen we vrijblijvend, kosteloos en kan zonder afspraak. Verkoopt u uw gouden horloge? Dan betalen we u direct contant uit. (Grote contant geldbedragen alleen mogelijk in overleg.)

Vind hier een kantoor > | Maak een afspraak > 

Gouden horloge verkopen?