Timed veiling
Goudadviseur Bussum

Goudadviseur Bussum

Aantal uren: vanaf 32 per week
Geeft een tevreden klant jou als Goudadviseur, hoe mooi of uitdagend ook, steeds een ‘yes-gevoel’?  Voor onze vestiging in Bussum zoeken we een nieuwe collega als Goudadviseur. Je krijgt een interne opleiding op een vestiging bij jou in de buurt van ca. 4 weken. Natuurlijk vanaf de eerste dag betaald. Spreekt dat je aan? Lees snel verder en solliciteer.

Bij wie kom jij te werken?

Je komt te werken in onze vestiging in Bussum, waar je meteen ook helemaal verantwoordelijk voor bent. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en zorgt ervoor dat elke klant zich bij ons welkom voelt.

Goudwisselkantoor is opgericht in 1984 als bedrijf in de handel van postzegels en munten. Nu, ruim 35 jaar later zijn wij gegroeid naar vakkundige specialisten, met meer dan 100 fysieke locaties in Nederland, België en Duitsland. Ons doel: Marktleider worden van Europa in de edelmetaalbranche. En we zoeken jou om deze ambities met ons waar te maken.

Wat ga jij als Goudadviseur in Bussum doen?

Als Goudadviseur ben je verantwoordelijk voor jouw vestiging. Je bent het gezicht naar onze klanten en zorgt voor een geslaagde afhandeling van alle inkopen, verkopen, verpandingen, taxaties en overige klantbezoeken. Jouw commerciële drive en handelsgeest komen dan ook goed van pas. Je bent verantwoordelijk voor alle operationele, administratieve en facilitaire processen en het succes van de vestiging. Ook denk je mee met het door ontwikkelen van onze Goudwisselkantoorformule. Je rapporteert aan de regiomanager.

Wat wij van je vragen als Goudadviseur:

 • Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken;
 • Daarnaast ben je flexibel, commercieel, slagvaardig en daadkrachtig;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;
 • Je bent bereid te werken van maandag tot en met zaterdag, met een nader te bepalen vrije dag in de week;
 • Tijdens de interne opleiding leren we je alle vakkennis die je nodig hebt.

Waarom jij als Goudadviseur bij ons aan de slag wilt:

 • Dit is een uitdagende functie in een betrokken familiebedrijf binnen een bijzondere branche! En het levert je nog meer op;
 • Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.000,- bruto, bij fulltime dienstverband, met daarnaast een jaarlijkse periodieke verhoging (afhankelijk van je prestaties);
 • Een interne opleiding en intensieve begeleiding van ca. 4 weken, die wij voor je betalen;
 • 25 vakantiedagen om weer helemaal op te laden (bij fulltime dienstverband);
 • Een aantrekkelijke, maandelijkse én jaarlijkse bonusregeling;
 • Een mooie pensioenregeling, met maar een eigen bijdrage van 2,6%;
 • Reiskostenvergoeding van 23 cent p/km. OV vergoeden we 100%;
 • We groeien hard: volop doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren?

Wil jij solliciteren op de functie Goudadviseur in Bussum? Voor meer informatie over de functie bel je met Anouk van Rennes (corporate recruiter) op tel. 06 – 11 45 02 62. Graag ontvangen wij je cv en motivatie.

Functies binnen het Goudwisselkantoor zijn gebonden aan een specifiek risicoprofiel. Dit maakt het noodzakelijk dat bij de aanstelling van een nieuwe collega er een profile screening wordt gedaan. Uiteraard wordt er zeer zorgvuldig met uw gegevens omgegaan. Meer hierover kunt u lezen in de bijgevoegde privacy statement.

 

Goudadviseur Bussum