Goud inwisselen

Goud inwisselen

Goud inwisselen was nog nooit zo eenvoudig. Of u nu gouden sieraden, een horloge of gouden munten wilt inwisselen: u regelt het bij Goudwisselkantoor. Er is altijd een kantoor in de buurt, u kunt zonder afspraak terecht en u krijgt bij verkoop direct uitbetaald.

> Bekijk dichtstbijzijnde kantoor

Goud inwisselen voor geld

Goud inwisselen voor geld is voor u misschien geen dagelijkse bezigheid. Daarom houden we van een persoonlijke aanpak.

In iedere vestiging ontvangt de taxateur u persoonlijk. We taxeren uw goud altijd in een discrete taxatieruimte. Natuurlijk bent u daar zelf bij aanwezig en kunt u zien hoe de taxatie verloopt. De taxateur beoordeelt uw voorwerpen en u ontvangt aansluitend een aanbod voor het goud dat u wilt inwisselen. Als alles naar tevredenheid is, verkoopt u het goud en betalen we u direct uit. Dat kan zowel contant als per bank. (Grote contant geldbedragen zijn alleen mogelijk in overleg.)

Alle soorten goud inwisselen

Bij Goudwisselkantoor nemen we alle soorten goud in. Ongeacht in welke staat het verkeert, uit welk land het komt of hoe oud het is. En zelfs als u bijvoorbeeld maar één gouden ring of ketting heeft.

Gouden ring inwisselen

Waarom nu uw goud inwisselen

Het moment om uw goud in te wisselen bepaalt u natuurlijk zelf. Een belangrijk voordeel om het nu te doen is dat uw goud door de hoge goudprijs veel meer waard is dan bijvoorbeeld 15 jaar geleden. Dat maakt het inwisselen van uw goud nu heel aantrekkelijk.

Wat ook een doorslaggevende factor kan zijn is het afnemen van de emotionele waarde. Soms kan een gouden sieraad heel dierbaar zijn, maar vervaagt dat na verloop van tijd en wilt u het alsnog verkopen. U kunt dat het geld gebruiken voor iets waar u wel gemak en genoegen aan zult beleven. Of om het geld apart te houden als extra spaarcentje.

Het verkopen van goud is nu veel eenvoudiger dan vroeger, toen men aangewezen was op rondreizende inkopers. Of dat een sieraad slechts ingeruild kon worden voor een nieuw exemplaar met bijbetaling.

Iedereen kan goud inwisselen

Goud inwisselen is voor iedereen mogelijk. Ieder persoon van 18 jaar of ouder kan gouden voorwerpen verkopen. Bij verkoop vragen we u om uw legitimatie te tonen.

Altijd een kantoor dichtbij

Waar u ook woont of werkt, er is altijd een Goudwisselkantoor in de buurt. Dankzij meer dan 80 locaties in Nederland en België is er een landelijke dekking van kantoren. Omdat u vooraf geen afspraak hoeft te maken, is het inwisselen ook eenvoudig te combineren bijv. uw werk of andere bezigheden.

> Vind dichtstbijzijnde kantoor

Goudwisselkantoor: 35 jaar ervaring in edelmetalen

Bij het familiebedrijf Goudwisselkantoor is al meer dan 35 jaar ervaring in huis. We kennen de markt van edelmetalen als geen ander. Al decennialang zijn we actief in de goudhandel en verzamelbranche. Dankzij deze brede ervaring staan we u met kennis van zaken bij. Goudwisselkantoor is hét adres voor taxatie, inkoop, verkoop & beleggen, verpanden, verzamelen en veilen.

Goudwisselkantoor-specialist-in-goud-en-kostbaarheden.jpg

Kom langs!

Maak vandaag nog werk van het inwisselen van uw goud. U regelt het zonder afspraak, discreet en met direct resultaat.

Goud inwisselen