Even krap bij kas of tijdelijk geld nodig?

Even krap bij kas of tijdelijk geld nodig?

Patrick (34) en Janneke de Jong (31) werken allebei en hebben een druk bestaan. Met drie opgroeiende kinderen valt bij hen wel eens een financieel gat. Goudwisselkantoor bood uitkomst voor de momenten dat ze even krap bij kas zaten.

‘Ik had nog wat oude gouden sieraden van mijn moeder in de kast liggen,’ vertelt Janneke. ‘We vonden die te mooi om te verkopen, maar hadden toch geld nodig.’

Daarom besloten Patrick en Janneke om de sieraden voor drie maanden te verpanden. Bij Goudwisselkantoor werden ze discreet geholpen door een ervaren taxateur. Hij bekeek de sieraden en bepaalde de waarde ervan. ‘We konden de sieraden voor een mooi geldbedrag verpanden, precies genoeg om het eind van de maand te halen. Mochten we toch nog geld tekort komen, dan kan ik altijd mijn muntencollectie nog verkopen bij Goudwisselkantoor’, aldus Patrick.

‘Ik vond het heel coulant dat we geen extra administratiekosten of afsluitprovisie moesten betalen’, zegt Patrick.

De sieraden van haar moeder werden veilig opgeborgen. ‘Ik weet dat ze veilig zijn en dat geeft mij een goed gevoel,’ aldus Janneke. Patrick is het met haar eens: ‘Natuurlijk is het vervelend als je geld tekort komt, maar als het dan toch voorkomt, is het ontzettend handig dat Goudwisselkantoor deze dienstverlening aanbiedt.’

Even krap bij kas of kunt u ook tijdelijk wat extra geld gebruiken? Schroom niet en bezoek een vestiging van Goudwisselkantoor bij u in de buurt voor een vrijblijvende taxatie.

Even krap bij kas of tijdelijk geld nodig?