Goud inleveren

Goud inleveren

Goud inleveren en er direct geld voor ontvangen? Dat klinkt als muziek in de oren, toch? U regelt het eenvoudig bij het Goudwisselkantoor bij u in de buurt. Zonder afspraak, discreet en u wordt direct uitbetaalt.

> Bekijk dichtstbijzijnde kantoor

Maakt u liever op voorhand een afspraak? Ook dit is mogelijk. Via de onderstaande link kunt u eenvoudig een afspraak maken.

> Afspraak maken

Waarom uw goud inleveren

Uw oude of ongebruikte sieraden of munten openen de deur naar een nieuwe, prachtige bestemming. De redenen om goud in te leveren zijn vaak heel divers. Toch is er vaak overlap: het goud heeft geen persoonlijke waarde meer of u kunt de waarde in geld goed gebruiken.

1.      Nieuwe wensen vervullen

Uw oude of ongedragen sieraden inleveren brengt nieuwe mogelijkheden binnen handbereik. Bekijk uw sieraden die al jarenlang ongedragen in de kast liggen eens met andere ogen. Gouden sieraden zijn geld waard, ongeacht of ze oud, kapot of uit de mode zijn. Als u ze verkoopt, kunt u er iets van kopen wat u wel gebruikt. Of iets ondernemen wat u altijd al had willen doen.

2.      Direct contant geld beschikbaar

Heeft u een uitgave te doen die hoger uitvalt dan u dacht. Als u uw oude goud inlevert, krijgt u meteen uw geld uitbetaald. Contant, of als u dat liever heeft, per bank.

3.      Geen waardevolle spullen in huis

Ook een veel gehoorde reden om goud in te leveren. Sieraden kunnen een hoge waarde vertegenwoordigen. Dat in eigen huis te hebben is voor sommige mensen geen prettig idee. Inbrekers hebben het vaak op sieraden voorzien. Door ze te verkopen en het geld op de bank te hebben, is dat een zorg minder.

4.      Sieraden geërfd die uit de mode zijn

Als u oude gouden sieraden inlevert, kunt u er een betere bestemming aan geven dan ze in een kastje op zolder te laten verdwijnen.

5.      Had ik deze ook nog?

Verhuizing aanstaande of grote schoonmaak gedaan? Dan komen er nogal eens sieraden van vroeger boven water. Als het uw lievelingsring was, draag hem dan zonder aarzelen nog eens. Maar als die niet meer in de smaak valt, dan is inwisselen een betere optie.

6.      Sieraden stuk, oud of lelijk?

Dankzij de gratis taxatie van Goudwisselkantoor weet u wat ze waard zijn. En kunt u de knoop doorhakken of u ze verkoopt.

Wat uw reden ook is om uw goud in te leveren, bij Goudwisselkantoor helpen we u persoonlijk, snel en deskundig.

Welk goud kunt u inleveren

Bij Goudwisselkantoor kunt u alle soorten (oud) goud inleveren. Allereerst de gouden sieraden en juwelen: nieuw, oud of stuk en zowel met als zonder edelstenen. We kopen ook gouden munten (zoals Krugerrands en Leopolds), gouden baren, gouden horloges, gouden tanden en kronen en goudrestanten van juweliers.

Hoe lever ik mijn goud in?

Het inleveren van goud bij Goudwisselkantoor werkt eenvoudig. U bent bij ons de gehele week welkom, ook zonder afspraak! Wilt u weten welke prijs u krijgt voor uw goud? Van maandag tot en met zaterdag kunt u vrijblijvend binnenstappen bij één van de kantoren.
Bij uw bezoek aan het Goudwisselkantoor taxeren we uw gouden voorwerpen gratis en vrijblijvend. Dat gebeurt in een aparte inkoopruimte waar u zelf bij aanwezig bent en ook uw vragen kunt stellen. Zo ontdekt u eenvoudig wat uw kostbaarheden waard zijn. Ook als u vragen hebt over de echtheid van uw bezittingen, kunt u bij ons terecht voor advies.

Direct geld voor uw goud

Is alles naar tevredenheid? Dan kunt u het goud direct verkopen. Voor de stukken die u verkoopt betalen we u direct uit. U heeft daarmee meteen beschikking over uw geld en kunt u ermee doen wat u wilt. Heeft u liever het geld op uw rekening? Of een deel contant en een deel per bank? Ook dat is mogelijk. Grote contant geldbedragen zijn alleen mogelijk in overleg.

Kantoren waar u uw goud in kunt leveren

Er is altijd een Goudwisselkantoor in de buurt. Dankzij meer dan 100 locaties in Nederland, België en Duitsland heeft Goudwisselkantoor een landelijke dekking.

> Bekijk dichtstbijzijnde kantoor

Meer over Goudwisselkantoor

Goud inleveren bij Goudwisselkantoor is zakendoen met een solide familiebedrijf. We zijn al meer dan 35 jaar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Dat doen we op meer dan 100 locaties in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze jarenlange ervaring is er veel kennis en ervaring opgedaan met alle soorten goud en andere kostbaarheden. Verder kunt u bij ons geld wisselen, beleggingsgoud kopen, verpanden, en veilen.

Wat klanten over ons zeggen

Dagelijks verkopen honderden mensen hun gouden sieraden en andere kostbaarheden bij Goudwisselkantoor. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk ze hier.

Kom bij ons langs!

Aarzel niet en kom vandaag nog bij ons langs voor het inleveren van uw goud.

Vind hier onze locaties > 

Goud inleveren