Kluisverhuur bij Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een landelijke aanbieder van kluisverhuur. Als gezonde en groeiende onderneming evalueren we voortdurend onze dienstverlening. Dit bracht ons tot de keuze om te stoppen met de dienst kluisverhuur. We willen onze focus meer richten op onze kernactiviteiten: in- en verkoop van edelmetalen, valutaservices en verpandingen. In het eerste kwartaal van 2022 gaan we de lopende kluishuurcontracten afronden.

Afspraak inplannen

Bent u huurder van één of meer kluisjes bij Goudwisselkantoor? Dan heeft u onlangs van ons een brief én e-mail ontvangen over de afronding van uw huurcontract. Daarin vroegen we u een afspraak te maken bij uw lokale Goudwisselkantoor. Plan hieronder uw afspraak, of neem contact op met het kantoor waar u uw kluisje huurt.

Afspraak inplannen

Overstappen naar De Nederlandse Kluis

Natuurlijk hebben we gezorgd voor een goed alternatief voor de opslag van uw waardevolle eigendommen. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met De Nederlandse Kluis (DNK). We bieden u de mogelijkheid om met korting over te stappen naar deze kluisverhuurder.

Deze overstap is vanzelfsprekend niet verplicht, maar we faciliteren u graag deze optie. De Nederlandse Kluis is net als Goudwisselkantoor een betrouwbare en gezonde onderneming, met vestigingen door heel Nederland.
Het aanbod van DNK
In samenwerking met De Nederlandse Kluis bieden we u twee opties om uw safeloket voort te zetten bij DNK. Als u hiervan gebruikt wilt maken, dan kunt u via de onderstaande link een afspraak inplannen bij De Nederlandse Kluis om daar een safeloket te openen.
  1. Drie maanden gratis proefperiode
    Huur gedurende 3 maanden gratis een safeloket bij een vestiging van De Nederlandse Kluis bij u in de buurt. Zo kunt u kennismaken met het bedrijf en besluiten of u hier ook voor een langere periode uw kluis wilt behouden. In deze 3 maanden besluit u zelf of u de huur van uw safeloket wel of niet wilt voortzetten. Bij het aangaan van de proefperiode betaalt u een borg van € 85,- voor het ontvangen van 2 sleutels. Deze borg ontvangt u terug als u de beide sleutels inlevert.

    Uw kortingscode bij 3 maanden proefperiode: - GWK overstappen -
  2. Jaarcontract met 1 maand gratis huur
    U huurt direct een safeloket bij De Nederlandse Kluis en sluit hier een jaarcontract af. U ontvangt 1 maand gratis op het totale huurbedrag van uw eerste jaar.

    Uw kortingscode bij het jaarcontract: - Goudwisselkantoor -
Wilt u overstappen?
Plan hier een afspraak bij een locatie van De Nederlandse Kluis bij u in de buurt.

Veelgestelde vragen

+
Goudwisselkantoor is een Nederlandse familieonderneming die financieel gezond is en al jarenlang groeit. Zoals in iedere onderneming, evalueren we regelmatig onze services en diensten. Het afgelopen jaar zijn we tot het conclusie gekomen dat de dienst kluisverhuur niet meer past binnen onze dienstverlening. We willen ons meer focussen op onze kernactiviteiten: in- en verkoop van edelmetalen, valutaservices en verpandingen. Daarom hebben we besloten te stoppen met de dienst kluisverhuur.
+
We willen onze klanten een goed en betrouwbaar alternatief bieden voor de opslag van hun waardevolle eigendommen. Daarom hebben we een aanbieder van kluisverhuur gezocht, waarvan de service en dienstverlening aansluit bij die van Goudwisselkantoor. De Nederlandse Kluis is net als Goudwisselkantoor een betrouwbare onderneming, met vestigingen door heel Nederland.
+
We bieden u graag een goed alternatief én de mogelijkheid om met korting over te stappen naar een andere kluisverhuurder. Deze overstap is vanzelfsprekend niet verplicht. Als u zelf een andere keuze wilt maken, is dat aan u.
+
Op deze pagina vindt u een doorverwijzing naar DNK. Zo kunt u een afspraak inplannen voor kennismaking, dan wel het aangaan van een huurcontract. U kunt ook zelf contact opnemen met DNK via tel. 088 -744 5555.
+
Onze afsprakenplanner is dynamisch opgezet. Dat betekent dat er niet teveel afspraken tegelijk gemaakt kunnen worden op één dag of in een week. Er zijn genoeg mogelijkheden om een afspraak te maken in de maanden maart en april. Mocht u er niet helemaal uitkomen, neem dan contact op met uw lokale Goudwisselkantoor.
+
Om reden van veiligheid kunt u per ingeplande afspraak maximaal 2 kluizen tegelijk afronden. Neem indien nodig contact op met uw lokale Goudwisselkantoor om in uw specifieke geval afspraken te maken.
+
Als u uw afspraak wilt wijzigen, neem dan contact op met uw lokale Goudwisselkantoor.
+
Bij het ophalen van uw spullen vragen we u uw legitimatiebewijs, de huurovereenkomst en beide sleutels van uw safeloket mee te nemen.
+
Alleen personen op wiens naam het contract staat, kunnen de kluis(inhoud) in ontvangst nemen. Een gemachtigd persoon is niet bevoegd om deze handeling te doen.
+
Uiteraard staan we ook voor een correcte financiële afhandeling. De door u betaalde borg en eventueel teveel betaalde bedragen storten we naar u terug in de maand nadat u de kluis heeft opgehaald. De ophaaldatum geldt als de definitieve einddatum van het contract.
+
We houden ons aan de wettelijk gestelde bepalingen en termijnen voor het verwerken en bewaren van persoonsgegevens.

Heeft u nog steeds vragen?

Als u het antwoord niet kunt vinden op deze pagina dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen uw vragen z.s.m. beantwoorden.