Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021006

Goud verkopen bij kantoor Breukelen 

ELKE MAANDAG IN BREUKELEN

COVID-19 MAATREGELEN
 

Wilt u goud kopen, verkopen of verpanden in Breukelen? U kunt in uw eigen woonplaats terecht in het mobiele Goudwisselkantoor! Elke maandagmiddag staan we op de parkeerplaats Straatweg 82 in Breukelen. Bij Goudwisselkantoor kunt u uw goud en zilver, diamanten, horloges, (oude) munten, bankbiljetten en postzegels laten taxeren en verkopen of verpanden. Taxatie is vrijblijvend en we doen u een reëel aanbod.

We hebben onze bus laten aanpassen om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen. Daarmee doen we het maximale voor uw en onze gezondheid. We verwelkomen slechts 1 persoon tegelijk in de bus en hebben transparante schermen geplaatst om rechtstreeks contact te vermijden.

Adres
Straatweg 82 Parkeerplaats
3621 BS Breukelen
Tel.088-1021006
breukelen@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.
Openingstijden
Maandag: 13.30 - 17.00 uur
Wilt u liever een afspraak? Plan uw afspraak

TAXATIE OP AFSTAND? 

Lees meer informatie en vraag vandaag nog aan!
Bent u niet in de gelegenheid om bij ons op kantoor langs te komen? Vraag dan vandaag het gratis pakket 'Taxatie op afstand' aan. 

> Aanvragen  > Meer informatie


 

Altijd dichtbij

Service bij u om de hoek. Dat is het idee van het mobiele Goudwisselkantoor Breukelen. Natuurlijk met dezelfde service en mogelijkheden als in onze vaste kantoorlocaties. Dus, wilt u uw gouden sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Bij het mobiele Goudwisselkantoor Breukelen regelt u het allemaal. 

Is vervoer voor u toch een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ruim 30 jaar ervaring

Mobiel Goudwisselkantoor Breukelen biedt u meer dan 30 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. En daar profiteert u van. We kennen de markt en zijn bekend met heel veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten, bankbiljetten of postzegels? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Welkom zonder afspraak

U bent welkom met en zonder afspraak. We helpen u in een discrete ruimte. In alle rust taxeren we uw kostbaarheden. Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur laat u graag zien wat mogelijk is bij uw wensen.

Een afspraak maken mag, maar is geen vereiste. 

Landelijk werkende organisatie

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Breukelen of omgeving? Dan heten we u welkom in het mobiele Goudwisselkantoor Breukelen.

Foto's
Kantoor Breukelen
Lees beoordelingen

5 / 5 Mevr. A K uit Mijdrecht over Goudwisselkantoor Breukelen op 15-05-2017:
"goed, eerlijk"


5 / 5 Mevr. C.A. K uit Breukelen over Goudwisselkantoor Breukelen op 24-04-2017:
"het gaat langzaam, maar secuur."


4 / 5 Dhr. J van N uit Vreeland over Goudwisselkantoor Breukelen op 28-02-2017:
"Prima Accuraat"


4 / 5 Dhr. J S uit Kockengen over Goudwisselkantoor Breukelen op 28-02-2017:
"prima, Accuraat"


5 / 5 Dhr. J S uit Breukelen over Goudwisselkantoor Breukelen op 28-02-2017:
"keurig, zoals verwacht"


4 / 5 Mevr. J.N. V uit Maarssen over Goudwisselkantoor Breukelen op 14-02-2017:
"we zijn vriendelijk en uitgebreid geholpen, taxateur nam uitgebreid de tijd."


5 / 5 Dhr. G.M. van R uit Loenen aan de Vecht over Goudwisselkantoor Breukelen op 30-01-2017:
"prima geholpen"


Andere locaties in de buurt van kantoor Breukelen