Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Goud verkopen Delft

Goud kopen van mensen die het willen verkopen is al meer dan 25 jaar onze bezigheid. Ook mensen die uit Delft weten ons kantoor in Delft goed te vinden. Bij ons Goudwisselkantoor kunt u vrijblijvend u goud laten taxeren. Dus komt u ook uit Delft dan bent u van harte welkom om uw goud te verkopen aan de Papsouwselaan 293 in Delft

Goudwisselkantoor is een landelijke organisatie met verschillende goudwisselkantoren in het land. Voor de verkoop van goud in de plaats Delft verwijzen we u graag naar ons Goudwisselkantoor in Den Haag. Goud verkopen kunt u dus doen op onze vaste locaties door heel Nederland. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze mobiele kantoren. Wilt u weten waar onze mobiele kantoren allemaal staan? Dan kunt u de locaties bekijken op onze mobiele kantoor pagina. 

Waarom uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor Delft? 

 
  • 25 jaar ervaring in goud, zilver en munten;
  • Deskundig en vrijblijvende advies;
  • Contante betaling of indien gewenst per bank;
  • Discrete ruimte voor de taxatie;
  • Advies in beleggen van goud en zilver;
  • Landelijke organisatie, dus ook bij Delft of Rijswijk.

    De goudprijs is sterk gestegen de laatste tijd en dus kan het interessant zijn om nu uw goud te verkopen. Kom daarom vandaag nog langs om uw goud te laten taxeren. We zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van half tien tot vijf uur. Kortom u heeft voldoende ruimte om vanuit Delft ons kantoor in Delft te bezoeken.