Goudbaar verkopen

Goudbaar verkopen

Bent u in het bezit van een goudbaar en wilt u deze verkopen? Kies dan voor een firma die verstand heeft van zaken, waar u prettig en persoonlijk geholpen wordt én u een goede prijs biedt voor uw goud. Ga naar het Goudwisselkantoor!

Uw goudbaren verkopen?

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. We taxeren uw goudstaven vrijblijvend en zonder afspraak. Verkoopt u uw goudbaar? Dan betalen we u direct uit.

Vind een kantoor > | Maak een afspraak voor gratis taxatie >

Deskundige taxatie

Goudwisselkantoor heeft meer dan 35 jaar ervaring in edelmetalen. We kennen, taxeren én kopen gouden baren van over de hele wereld. Bekende fabrikanten van baren zijn Umicore, Credit Suise en Heraeus.  Gouden baren zijn in verschillende gewichten uit gegeven.

De meest bekende goudbaar gewichten zijn:

1 gram 50 gram
2,5 gram 100 gram
5 gram 250 gram
10 gram 500 gram
20 gram 1000 gram
31,1 gram

 

De meest gebruikte eenheid is de kilobaar. Een kilobaar die gekeurd is bevat 99,9% zuiver goud. De grootste goudstaaf weegt 12,5 kilo. Deze worden voornamelijk gebruikt bij banken. Deze goudbaren zijn ook bij Goudwisselkantoor te verzilveren. Lees meer over goud taxatie >

Persoonlijk aanpak

We ontvangen u in een discrete ruimte. We taxeren uw goudbaren waar u zelf bij bent. U heeft dan alle gelegenheid om uw vragen te stellen. Taxatie van uw goudbaar is vrijblijvend. U kunt er dus even rustig over nadenken.

Goudwisselkantoor is de vakkundige specialist bij het kopen van uw gouden baren! Kom daarom langs bij een van de kantoren van Goudwisselkantoor in Nederland. Wij helpen u daar graag verder met het verkopen van uw gouden baren.

Waarom uw goudbaren verkopen bij Goudwisselkantoor?

  • Gratis taxatie en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling, of indien gewenst per bank
  • Ruim 35 jaar ervaring in goud, zilver en munten
  • Meer dan 100 locaties door Nederland, België en Duitsland
Goudbaar verkopen