Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Diamanten

Bent u in het bezit van diamanten die u wilt verkopen of laten taxeren? Goudwisselkantoor geeft u hierover deskundig advies! Naast ruim 30 jaar ervaring in goud, zilver en munten, is Goudwisselkantoor ook thuis op het gebied van diamanten. We taxeren, certificeren, kopen en verkopen diamanten. Bovendien veilen we ook diamanten en sieraden met deze prachtige edelsteen.

Waarde van diamanten

De waarde van diamanten wordt bepaald aan de hand van kleur, slijpwijze, karaat en de zuiverheid. Ook wel de 4 C's genoemd. Een verdere uitleg over deze 4 uitgangspunten vindt u op de website diamantwisselkantoor.nl.

Populaire edelsteen

Diamanten hebben altijd al in de belangstelling gestaan. Wie een diamant goed bekijkt, raakt onder de indruk van zijn schoonheid en glans. Diamanten kunnen in allerlei vormen geslepen worden. De bekendste en meest geliefde slijpvorm is het briljant slijpsel. Een briljant geslepen diamant is aan de bovenkant rond van vorm. De ronde diamant met 56-58 facetten is het populairst en vaak duurder dan andere slijpvormen. Bij het Goudwisselkantoor kunt u vrijblijvend terecht met al uw diamanten, ook als ze verwerkt zijn in sieraden.

Aarzel niet…

Heeft u gouden sieraden waarin diamanten zijn verwerkt en wilt u deze laten taxeren of verkopen? Aarzel niet en bezoek het Goudwisselkantoor bij u in de buurt. Taxatie is vrijblijvend en kan zonder afspraak.

Waarom uw diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor?
  • Gratis taxatie en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Ruim 30 jaar ervaring in goud, zilver en munten
  • Meer dan 80 locaties in Nederland en BelgiĆ«