Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Muntenverzameling

Munten zijn méér dan alleen een betaalmiddel. Ze geven vaak een mooi beeld van de geschiedenis. Daarom zijn er altijd liefhebbers geweest die munten verzamelen. Heeft u ook munten verzameld maar overweegt u uw verzameling te verkopen? Of heeft u munten geërfd, waarvan u de waarde wilt weten? Overweeg dan eens een bezoek aan Goudwisselkantoor!

Munten met verzamelwaarde verkopen?

Goudwisselkantoor heeft meer dan dertig jaar ervaring met munten uit binnen- en buitenland. Wij bepalen nauwkeurig de waarde van uw muntenverzameling en betalen u een reële prijs. Verkoopt u uw munten? Dan betalen we u direct uit, contant of per bank. (Grote contant geldbedragen alleen mogelijk in overleg.)

Hebben mijn munten verzamelwaarde?

Veel munten zijn geslagen als betaalmiddel. Ze worden ook wel circulatiegeld genoemd. De kwaliteit, het jaartal of de zeldzaamheid kan een munt meerwaarde geven. Meestal gaat het om een beperkte waarde, maar soms ook grote bedragen. Neem nu een kwartje uit het jaar 1818 of een gulden uit 1850. Dit zijn zeer zeldzame munten die duizenden euro’s waard zijn.
 
Munten met verzamelwaarde zijn niet te koppelen aan de goud- en zilverprijs, maar worden gewaardeerd op basis van de actuele verzamelwaarde. Goudwisselkantoor heeft de kennis en ervaring om ook uw munten te taxeren. Het is dan wel belangrijk dat we uw munten kunnen zien om ze goed te kunnen beoordelen.

Muntenverzameling vrijblijvend taxeren

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte én u bent zelf bij de taxatie aanwezig. Taxeren is vrijblijvend en kan zonder afspraak. U bent van harte welkom!

Waarom uw munten verkopen bij Goudwisselkantoor?
  • Gratis taxatie en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Ruim 30 jaar ervaring in munten, goud en zilver
  • Meer dan 80 locaties in Nederland en België