Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Wie zijn wij

Wij zijn Goudwisselkantoor. Een gerenommeerd familiebedrijf met jarenlange ervaring in de inkoop en verkoop van waardevolle objecten. Wij zijn de specialist voor het verkopen van uw goud, zilver, munten, sieraden, horloges, diamanten en ook postzegels. Verder kunt u bij ons geld wisselen, beleggen, verpanden, veilen of een kluis huren om uw kostbaarheden veilig op te slaan.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is opgericht in 1984. Het bedrijf is ontstaan als handel in munten en postzegels. Inmiddels is Goudwisselkantoor uitgegroeid tot een internationale onderneming met vestigingen in Nederland en België. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van goud, zilver en verzamelobjecten.

30 jaar ervaring

De afgelopen 30 jaar hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, waarmee we u graag van dienst zijn. We zijn we lid van diverse vakverenigingen. Goudwisselkantoor is geautoriseerd door De Nederlandse Bank en werkt samen met de Koninklijke Nederlandse Munt.

Onze expertise

Wij investeren in de expertise van onze medewerkers. De kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd wordt één op één overgedragen. Zo kunnen wij al onze klanten van het juiste advies voorzien bij kopen, verkopen, veilen, verpanden, beleggen en verzamelen.

De Ruiter Groep

Goudwisselkantoor is onderdeel van De Ruiter Groep. Die bestaat uit meerdere bedrijven, allemaal opgericht door familie De Ruiter. Naast Goudwisselkantoor horen ook Veilinghuis De Ruiter, VerzamelaarsMarkt en Reclaimed jewels tot De Ruiter Groep.