Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Gouden munten

Gouden munten kopen is een goede investering. De aanleiding voor deze aankoop kan verschillend zijn. Sommigen verzamelen gouden munten. Of willen winst maken op hun aankoop. Steeds vaker kopen mensen gouden munten om hun spaargeld veilig te stellen. Een gedachte die ze delen met vele anderen. Wellicht ook met u?

Gouden munten hebben echte waarde

Met gouden munten heeft u tastbare, fysieke waarde in eigen beheer. Zonder dat u afhankelijk bent van een andere partij, zoals banken. Gouden munten kunnen niet waardeloos worden door sterke inflatie of crises. Gouden munten blijven altijd waarde vertegenwoordigen, wereldwijd. Nu ons huidige, kwetsbare financiële systeem steeds meer onder druk komt te staan, wordt het belang van échte waarde steeds groter. Met het aankopen van gouden munten beschermt u uw vermogen en behoudt u uw koopkracht. Het is daarom verstandig om uw spaargeld of vermogen deels in goud om te zetten.

Gouden munten kopen?

Wilt u investeren in gouden munten? Kom dan naar één van onze kantoren bij u in de buurt. Gouden munten leveren we direct uit voorraad of binnen enkele werkdagen. U betaalt uw aankoop contant of per bank. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.Heeft u speciale wensen of wilt u een combinatie van gouden munten aanschaffen? We denken graag met u mee!

Mogelijkheden in gouden munten

Wanneer u gouden munten koopt, heeft u diverse mogelijkheden. Wilt u met regelmaat een gouden munt kopen, of in één keer een grotere hoeveelheid? Heeft de historie van een munt voor u toegevoegde waarde? Wilt u er internationaal mee handelen? Vragen die een rol kunnen spelen bij uw keuze van gouden munten. Goudwisselkantoor levert tal van nationale en internationale beleggingsmunten.

Het Nederlandse Gouden Tientje

Bekend is natuurlijk de Nederlandse beleggingsmunt: het Gouden Tientje. Een fraaie munt met een rijke geschiedenis en een hoog goudgehalte. Investeerders en verzamelaars vinden hier elkaar. De intrinsieke waarde van het goud staat voorop. De historische achtergrond wordt echter ook door velen gewaardeerd. Het is immers het wettige betaalmiddel geweest van onze voorouders.

Internationale beleggingsmunten

Ook internationale beleggingsmunten zoals de Krugerrand, Maple Leaf of American Eagle zijn veel gevraagd. In de meeste gevallen gaat het om de ‘Troy ounce munten’ die 31,1 gram zuiver goud bevatten. Ook deze munten zijn internationaal bekend en dus goed verhandelbaar in de markt. 

Gouden munten kopen bij Goudwisselkantoor

Geef uw spaargeld niet in handen van een grillige markt. Goud biedt u zekerheid in alle tijden. We wisselen graag eens van gedachten met u over de mogelijkheid van investeren in goud. Met ruim 70 kantoren in Nederland en België zijn we altijd bij u in de buurt. Van harte welkom!
 

 
Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal