Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Zilver verpanden

Zit u tijdelijk krap bij kas? 

Geen probleem. Laat uw zilveren kostbaarheden zoals armbanden, kettingen, zilveren servies, zilveren munten of oud tafelzilver verpanden bij het Goudwisselkantoor. Wat u ook aanbiedt, wij taxeren het voor u.

Hoe werkt verpanden?

Onze taxateur bepaalt in uw bijzijn de waarde van uw eigendommen. In ruil voor een contante lening laat u uw kostbaarheden bij ons achter. Deze contante lening baseren wij op de waarde van de taxatie. Alle afspraken omtrent de verpanding worden in een pandbewijs vermeld en aan u meegegeven. Denkt u er wel aan dat u dit pandbewijs weer meeneemt op het moment dat u het zilver weer op komt halen. Tevens dient u uw identiteitsbewijs of rijbewijs mee te nemen bij het afsluiten van een verpanding. 

Voor het einde van de verpandingstermijn retourneert u het geleende geld plus de vergoeding voor het verpanden waarna u uw kostbaarheden weer fysiek in uw bezit zijn. U kunt daarnaast ook kiezen voor een nieuwe verpandingsperiode. 

U betaalt geen extra kosten voor administratie of dienstverlening, geen afsluitprovisie en u bent gevrijwaard van een BKR-notering. U hoeft bij ons ook geen inkomensverklaring te overhandigen. 

Wanneer u even krap bij kas zit of wel wat extra geld kan gebruiken helpen wij u graag. Schroom niet en breng een bezoekje aan één van onze vestigingen. We hebben meer dan 50 locaties door heel Nederland, ook bij u in de buurt. U kunt uw waardevolle zilver gratis laten taxeren.

Waarom uw zilver verpanden bij het Goudwisselkantoor?

 

✔ Hoge taxatie waarde
✔ Geen inkomensverklaring
✔ Zonder afsluitprovisie
✔ Geen administratiekosten
✔ Verzekerde opslag
✔ Vrijwaring van BKR – notering

manvrouwtest.png
Even krap bij kas of tijdelijk geld nodig?

Bekijk hier de ervaring van familie De Jong met het verpanden bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Zoek nu één van de 77 locaties

De voordelen van Goudwisselkantoor
  • Meer dan 70 verkooppunten door heel Nederland
  • Geen lange levertijden en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Meer dan 30 jaar ervaring in goud, zilver en munten.