Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Goud verpanden

Heeft u tijdelijk wat extra geld nodig? 

Laat uw gouden sieraden of munten dan verpanden bij het Goudwisselkantoor. Kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, oude of nieuwe munten: het maakt niet uit wat u aanbiedt. De taxateur bepaalt, in uw bijzijn, op een discrete manier de waarde van uw bezittingen.

Hoe werkt goud verpanden?

In ruil voor een contante lening laat u uw kostbaarheden als onderpand bij ons achter. Het bedrag wat u uitgekeerd krijgt is gebaseerd op de getaxeerde waarde van uw bezittingen. U krijgt een pandbewijs mee waar alle afspraken wat betreft de verpanding op vermeld zijn. Wanneer u uw bezittingen weer op wil komen halen, dient u dit pandbewijs mee te nemen. Tevens dient u uw identiteitsbewijs of rijbewijs mee te nemen bij het afsluiten van een verpanding.

Samen met u spreken we een vaste termijn af voor het verpanden van uw eigendommen. Voor het einde van de termijn brengt u het geleende geld en de vergoeding weer terug waarna u uw kostbaarheden weer terug krijgt.

U hoeft voor het verpanden geen inkomensverklaring aan ons af te geven. U bent gevrijwaard van een BKR-notering en betaalt geen extra administratiekosten of afsluitprovisie voor onze dienstverlening.

Wij helpen u graag in financieel moeilijke tijden. Kom snel langs bij een Goudwisselkantoor vestiging bij u in de buurt en laat uw gouden bezittingen vrijblijvend taxeren. 

We zetten de voordelen van verpanden bij het Goudwisselkantoor voor u op een rijtje:

✔ Hoge taxatie waarde
✔ Geen inkomensverklaring
✔ Zonder afsluitprovisie
✔ Geen administratiekosten
✔ Verzekerde opslag
✔ Vrijwaring van BKR – notering

manvrouwtest.png
Even krap bij kas of tijdelijk geld nodig?

Bekijk hier de ervaring van familie De Jong met het verpanden bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal
Waarom uw goud verpanden bij Goudwisselkantoor?
  • Gratis taxatie en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Ruim 30 jaar ervaring in goud, zilver en munten.
  • Meer dan 70 locaties in Nederland en België