Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Hoe werkt verpanden?

Hieronder leggen we u uit hoe u eenvoudig een verpanding afsluit bij Goudwisselkantoor.

Waardebepaling

U komt naar een van onze Goudwisselkantoren met de spullen die u wilt verpanden. Onze taxateur bepaalt voor u de waarde ervan. Op basis daarvan rekent hij voor u uit voor welk bedrag u de spullen kunt verpanden. Onze taxateur zal u duidelijk uitleggen welke kosten en voorwaarden er zijn als u bij Goudwisselkantoor verpandt.

Wat zijn de kosten

De vergoeding die u betaalt over het verpandingsbedrag is slechts 4,5% per maand. U betaalt bij Goudwisselkantoor geen afsluitprovisie. Dus, stel dat u voor 100 euro zou verpanden, dan betaalt u per maand slechts een vergoeding van € 4,50!

De voorwaarden

Neem de verpandingsvoorwaarden rustig door en stel uw vragen als iets niet duidelijk is. De verpandingstermijn is minimaal drie maanden. De datum waarop de verpanding afloopt - de vervaldag - is belangrijk. Komt u niet op tijd uw verpanding aflossen of opnieuw afsluiten, dan bent u extra kosten verschuldigd.

Als alles duidelijk is en u akkoord gaat met de voorwaarden, maken we de verpanding definitief. U moet dan ook een geldig legitimatiebewijs tonen.

Verpandingsbewijs en uitbetaling

U ontvangt van ons het Verpandingsbewijs, een belangrijk document. Bij het ophalen, aflossen of opnieuw afsluiten moet u dit steeds kunnen tonen. Als u het Verpandingsbewijs kwijt bent, neem dan direct contact met ons op.
 
Na het tekenen van het Verpandingsbewijs betalen we u het verpandingsbedrag direct contant uit. Heeft u liever een bankbetaling, dan is dat ook mogelijk. Uw verpandde goederen worden direct zorgvuldig en veilig opgeborgen.

Aflossen of opnieuw afsluiten?

Wilt u de verpanding aflossen of opnieuw afsluiten? Bel dan tijdig naar het Goudwisselkantoor waar u de verpanding heeft afgesloten. Dan houden we rekening met uw komst.

Lost u de verpanding in zijn geheel af? Dan betaalt u het beleningsbedrag plus de vergoeding. Het volledige bedrag van terugbetaling staat duidelijk op uw Verpandingsformulier.
 
Wilt u de verpanding opnieuw afsluiten? Dan betaalt u alleen de vergoeding over het verpandingsbedrag. U sluit vervolgens met dezelfde goederen als onderpand weer een nieuwe verpanding af met een looptijd van 3 maanden.

6 redenen om te verpanden bij Goudwisselkantoor:

✔ Hoge taxatiewaarde
✔ Geen inkomensverklaring
✔ Geen afsluitprovisie
✔ Geen administratiekosten
✔ Verzekerde opslag
✔ Geen BKR–notering

 
Even krap bij kas of tijdelijk geld nodig?

Bekijk hier de ervaring van familie De Jong met het verpanden bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal