Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Hoe werkt verpanden?

Graag leggen we u uit hoe eenvoudig u een verpanding afsluit bij Goudwisselkantoor.

Waardebepaling

U komt naar een van onze Goudwisselkantoren met de spullen die u wilt verpanden. Onze taxateur bepaalt voor u de waarde ervan. Op basis daarvan rekent hij voor u uit voor welk bedrag u de spullen kunt verpanden. 

Uitleg kosten en voorwaarden

Onze taxateur zal u duidelijk uitleggen welke kosten en voorwaarden er zijn als u bij Goudwisselkantoor verpand.
 
De vergoeding die u betaalt over het verpandingsbedrag is slechts 4,5% per maand! U betaalt bij Goudwisselkantoor geen afsluitprovisie. Dus, stel dat u voor 100 euro zou verpanden, dan betaalt u per maand slechts een vergoeding van € 4,50!
 
De verpandingsvoorwaarden kunt u rustig doornemen en uw vragen stellen als iets niet duidelijk is. De verpandingstermijn is minimaal twee maanden. De datum waarop de verpanding afloopt - de vervaldag - is belangrijk. Komt u niet op tijd uw verpanding aflossen of opnieuw afsluiten, dan bent u extra kosten verschuldigd. Heeft u de verpanding 7 dagen na de vervaldag nog niet opgehaald? Dan mag u het uitgekeerde bedrag houden en worden de verpande goederen eigendom van Goudwisselkantoor. Terughalen is dan niet meer mogelijk.

Verpandingsbewijs en betaling

Als alles duidelijk is en u akkoord gaat met de voorwaarden, maken we de verpanding definitief. U moet dan ook een geldig legitimatiebewijs tonen. U ontvangt van ons het Verpandingsbewijs, een belangrijk document. Bij het ophalen, aflossen of opnieuw afsluiten moet u dit steeds kunnen tonen. Als u het Verpandingsbewijs kwijt bent, neem dan direct contact met ons op!
 
Na het tekenen van het Verpandingsbewijs betalen we u het verpandingsbedrag direct contant uit. Heeft u liever een bankbetaling, dan is dat ook mogelijk. Uw verpandde goederen worden direct zorgvuldig en veilig opgeborgen.

Aflossen of opnieuw afsluiten?

Wilt u de verpanding aflossen of opnieuw afsluiten? Bel dan tijdig naar het Goudwisselkantoor waar u de verpanding heeft afgesloten. Dan houden we rekening met uw komst.

Lost u de verpanding in zijn geheel af? Dan betaalt u het beleningsbedrag plus de vergoeding. Het volledige bedrag van terugbetaling staat duidelijk op uw Verpandingsformulier.
 
Wilt u de verpanding opnieuw afsluiten? Dan betaalt u alleen de vergoeding over het verpandingsbedrag. U sluit vervolgens met dezelfde goederen als onderpand weer een nieuwe verpanding af met een looptijd van 2 maanden.

Redenen om te verpanden bij het Goudwisselkantoor:

✔ Hoge taxatie waarde
✔ Geen inkomensverklaring
✔ Zonder afsluitprovisie
✔ Geen administratiekosten
✔ Verzekerde opslag
✔ Vrijwaring van BKR – notering

manvrouwtest.png
Even krap bij kas of tijdelijk geld nodig?

Bekijk hier de ervaring van familie De Jong met het verpanden bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Zoek nu één van de 77 locaties

De voordelen van Verpanden
  • Gratis taxatie en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Ruim 30 jaar ervaring in goud, zilver en munten.
  • Meer dan 70 locaties in Nederland en België