Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Veiling

Heeft u weleens nagedacht over veilen? Wellicht heeft u mooie objecten, zoals gouden sieraden met diamanten. Of een exclusieve muntverzameling uit een erfenis. Het kan ook dat u zelf bankbiljetten verzamelt, waar u een speciaal exemplaar van zoekt. Zowel kopen als aanbieden op een veiling kan interessant voor u zijn!

Breed netwerk

Familie De Ruiter is al decennia actief in de verzamelbranche. Ons netwerk en de specialistische kennis en ervaring zijn gebundeld in Veilinghuis De Ruiter. Hierdoor kennen we niet alleen uw waardevolle objecten. We brengen ze ook onder aandacht van een groot aantal kopers, verkopers en verzamelaars uit binnen- en buitenland. Natuurlijk veilen we ook via internet. U volgt de veiling vanuit uw luie stoel of plaatst zelf een bod op een interessant object.

Waarom uw kostbaarheden veilen door Goudwisselkantoor?

 

✔ Brede kennis van uw verzamelobjecten
✔ Groot netwerk van kopers en verkopers
✔ Online veilen, wereldwijde deelname

Vrijblijvende taxatie

Ontdek dat kopen of verkopen via Veilinghuis De Ruiter ook voor u interessant is! Kom eens bij ons langs met uw waardevolle objecten voor een vrijblijvende taxatie. U bent van harte welkom in één van onze kantoren bij u in de buurt. Op www.veilinghuisderuiter.nl leest u hoe de veiling werkt, staan de actuele veilingdagen en bekijkt u de fullcolour veilinggids.

Waarom uw objecten veilen bij Goudwisselkantoor?
  • Gratis taxatie en ook zonder afspraak welkom
  • Brede kennis van uw verzamelobjecten
  • Groot netwerk van kopers en verkopers
  • Online veiling & wereldwijde deelname
  • Meer dan 30 jaar ervaring binnen de verzamelwereld
  • Meer dan 80 innamepunten door heel Nederland en België