Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Goud verkopen Terneuzen

Goud verkopen? Wat is uw goud waard? Komt u uit Terneuzen en bent u op zoek naar een vertrouwd adres voor het verkopen van uw goud? Allemaal vragen die wij kunnen beantwoorden. Onze taxateur in vestiging Goes staat voor u klaar en kan u vertellen wat uw goud waard is. U kunt eenvoudig vanuit Terneuzen naar de locatie Goes om uw goud te verkopen. Er is volop parkeer mogelijkheid voor het kantoor in Goes, dus kom vandaag nog langs. 

Goudwisselkantoor is een landelijke organisatie met verschillende goudwisselkantoren in het land. Voor de verkoop van goud in de plaats Terneuzen verwijzen we u graag naar ons Goudwisselkantoor in Goes. Goud verkopen kunt u dus doen op onze vaste locaties door heel Nederland. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze mobiele kantoren. 

Waarom uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor Goes? 

 
  • 25 jaar ervaring in goud, zilver en munten;
  • Deskundig en vrijblijvende advies;
  • Contante betaling of indien gewenst per bank;
  • Discrete ruimte voor de taxatie;
  • Advies in beleggen van goud en zilver;
  • Landelijke organisatie, dus ook bij Terneuzen.

Door ons landelijk netwerk en jarenlange ervaring loont het om vanaf Terneuzen een bezoek te brengen aan ons kantoor in Goes aan de Piet Heinstraat 2 B. Heeft u interesse dan kunt u vrijblijvend zonder afspraak terecht van dinsdag t/m zaterdag van half 10 tot 5 uur. U kunt dan gelijk terecht voor een vrijblijvende taxatie van uw goud.