Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Goud verkopen Veendam

Woont u in Veendam en heeft u wat goud dat u wilt verkopen? Kom dan naar Goudwisselkantoor Groningen. Veel mensen uit Veendam bezoeken ons Goudwisselkantoor. In het bijzonder de expertise, reĆ«le prijzen en de jaren lange ervaring zijn belangrijke voordelen die het interessant maken om ons te bezoeken. 

Goud verkopen bij u in de buurt

Goudwisselkantoor is een landelijke organisatie met verschillende goudwisselkantoren in het land. Omdat ons mobiele Goudwisselkantoor niet langer aanwezig is in Veendam, kunt u nu de gehele week terecht in ons kantoor in Groningen of Assen. Goud verkopen kunt u dus doen op onze vaste locaties door heel Nederland. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze mobiele kantoren.

Waarom uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor Groningen?

  • 25 jaar ervaring in goud, zilver en munten;
  • Deskundig en vrijblijvende advies;
  • Contante betaling of indien gewenst per bank;
  • Discrete ruimte voor de taxatie;
  • Advies in beleggen van goud en zilver;
  • Landelijke organisatie, dus ook bij Veendam.

Gratis taxatie van uw goud

Heeft u gouden sieraden, gouden munten of gouden baren en komt u uit Veendam. Schroom niet om langs te komen op ons Goudwisselkantoor in Groningen. Onze taxateur staat voor u klaar voor een gratis taxatie.
Een afspraak maken mag, maar is niet verplicht. U bent van harte welkom.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.