Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Goud verkopen vanuit Dokkum

Wilt u goud verkopen vanuit Dokkum? Dan bent u van harte welkom bij Goudwisselkantoor Leeuwarden! Bij Goudwisselkantoor kunt u terecht voor het verkopen van uw goud, maar ook voor zilver, diamanten, horloges, (oude) munten, bankbiljetten en postzegels. We taxeren uw voorwerpen vrijblijvend en doen u een reëel aanbod. Omdat ons mobiele Goudwisselkantoor niet langer aanwezig is in Dokkum, kunt u nu de gehele week terecht in ons kantoor in Leeuwarden aan de Pier Panderstraat 2.

Heeft u gouden sieraden, gouden munten of gouden baren en komt u uit Dokkum. Schroom niet om langs te komen op ons Goudwisselkantoor in Leeuwarden. Van harte welkom.

Waarom uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor? 

  • 30 jaar ervaring in goud, zilver en munten;
  • Deskundig en vrijblijvende advies;
  • Contante betaling of indien gewenst per bank;
  • Discrete ruimte voor de taxatie;
  • Advies in beleggen van goud en zilver;
  • Landelijke organisatie, dus ook bij Dokkum.

Komt u uit Dokkum en heeft u vragen over het goud verkopen? Kom langs voor een vrijblijvende taxatie en een goed advies!

Meer dan alleen goud verkopen

Bij Goudwisselkantoor kunt u niet alleen uw goud verkopen. We taxeren en kopen oook verzamelobjecten in zoals munten, bankbiljetten, postzegels en ansichtkaarten. Daarnaast kunt u ook goud en zilver aankopen als belegging in waardevaste edelmetalen. Dus, wilt u uw gouden sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Bij Goudwisselkantoor Leeuwarden regelt u het allemaal.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan 30 jaar ervaring

Goudwisselkantoor biedt u meer dan 30 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. We kennen de markt en zijn bekend met heel veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. We geven graag deskundig en vrijblijvend advies aan u over het verkopen van uw goud.

Welkom zonder afspraak

U bent welkom met en zonder afspraak. We helpen u in een discrete ruimte. In alle rust taxeren we uw kostbaarheden. Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur wisselt graag met u van gedachten over de mogelijkheden. Een afspraak maken mag, maar is geen vereiste.

Landelijk werkende organisatie

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Woont u in Dokkum of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Leeuwarden.