Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021006

Goud verkopen bij kantoor Tiel 

Wilt u goud kopen, verkopen of verpanden in Tiel? Dan bent u van harte welkom in het mobiele Goudwisselkantoor! Elke woensdag staan we op de parkeerplaats aan de Waalkade in Tiel. Bij Goudwisselkantoor kunt u terecht met goud en zilver, diamanten, horloges, (oude) munten, bankbiljetten en postzegels. We taxeren uw voorwerpen vrijblijvend en doen u een reëel aanbod.  

Let op i.v.m. de activiteiten op de Waalkade staan we  vandaag 6 september bij het winkelcentrum Passewaaij te Tiel. (sering, 4007 Tiel)

Adres
Havendijk 13 (Waalkade)
4005 MB Tiel
Tel. 088-1021006
tiel@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.
Openingstijden

Woensdag: 10:00 - 16:30 uur

Wilt u liever een afspraak? Plan uw afspraak

Service dichtbij

Service bij u om de hoek. Dat is het idee van het mobiele Goudwisselkantoor Tiel. Met dezelfde service en mogelijkheden als onze vaste kantoorlocaties. Dus, wilt u uw gouden sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Bij het mobiele Goudwisselkantoor Tiel regelt u het allemaal.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan 30 jaar ervaring

Mobiel Goudwisselkantoor Tiel biedt u meer dan 30 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. We kennen de markt en zijn bekend met heel veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten, bankbiljetten of postzegels? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk. 

Welkom zonder afspraak

U bent welkom met en zonder afspraak. We helpen u in een discrete ruimte. In alle rust taxeren we uw kostbaarheden. Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur wisselt graag met u van gedachten over de mogelijkheden. Een afspraak maken mag, maar is geen vereiste.

Landelijk werkende organisatie

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Tiel of omgeving? Dan heten we u welkom in het mobiele Goudwisselkantoor Tiel.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:
  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!
Foto's
Klantbeoordelingen locatie Tiel
Gemiddelde cijfer van 4.5/5 over 44 beoordelingen

4 / 5 Dhr. V. uit Tiel over Goudwisselkantoor Tiel op 24-09-2016:
"ALLES GOED"


5 / 5 Mevr. G. uit Tiel over Goudwisselkantoor Tiel op 06-07-2016:
"alles goed"


5 / 5 Mevr. B. uit Erichem over Goudwisselkantoor Tiel op 11-05-2016:
"prettige ontvangst en afhandeling"


Andere locaties in de buurt van kantoor Tiel