Gratis taxatie of meer informatie?

0032(0)16291990

Goudwisselkantoor Leuven

Uw gouden bezittingen verkopen in de plaats Leuven? Dan bent u bij Goudwisselkantoor Leuven aan het juiste adres. Daar verkoopt u uw gouden en zilveren juwelen, diamanten, horloges, munten, bankbiljetten en postzegels. Wilt u juist investeren in beleggingsgoud en –zilver? Of kiest u voor terugkoop van uw kostbaarheden? Ook dan is Goudwisselkantoor Leuven het vertrouwde adres. Het kantoor aan de Dirk Boutslaan 44 is centraal gelegen en zowel met de auto als openbaar vervoer goed bereikbaar.

Adres
Dirk Boutslaan 44
3000 Leuven
Tel. 0032(0)16291990
leuven@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.
Openingstijden


Dinsdag: 09.30 - 17.30 uur
Woensdag: 09.30 - 17.30 uur
Donderdag: 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Wilt u liever een afspraak? Plan uw afspraak

Ruim 30 jaar ervaring

In Goudwisselkantoor Leuven treft u meer dan 30 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat is in uw voordeel. We kennen de markt door en door, zodat we uw objecten op juiste waarde kunnen taxeren. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten, bankbiljetten of postzegels? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Ook zonder afspraak welkom

Het gemak van Goudwisselkantoor Leuven? U kunt er zonder afspraak terecht. U combineert het dus eenvoudig met andere activiteiten. Vindt u een afgesproken moment juist wel een prettig idee? U regelt een afspraak eenvoudig via telefoon of de afsprakenplanner. U bent van harte welkom.

Altijd dichtbij

Goudwisselkantoor is een internationaal werkende organisatie met kantoren in Nederland en België. Voor goud kopen, verkopen of verpanden kunt u dus in veel plaatsen terecht. Zowel in onze vaste kantoren als de mobiele kantoorlocaties. Woont u in Leuven of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Leuven.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:
  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!
Foto's

Andere locaties in de buurt van kantoor Leuven