Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021004

Goud verkopen bij kantoor Emmeloord

Wilt u goud kopen, verkopen of verpanden in Emmeloord? Dan bent u van harte welkom in het mobiele Goudwisselkantoor! Elke dinsdag staan we voor de Kijkshop aan de Lange Nering 91 in Emmeloord. Bij Goudwisselkantoor kunt u terecht met goud en zilver, diamanten, horloges, (oude) munten, bankbiljetten en postzegels. We taxeren uw voorwerpen vrijblijvend en doen u een reëel aanbod.

Adres
Lange Nering 91 (voor de Kijkshop)
8302 EZ Emmeloord
Tel. 088-1021004
emmeloord@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.
Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 16:30 uur

Wilt u liever een afspraak? Plan uw afspraak

Service dichtbij

Service bij u om de hoek. Dat is het idee van het mobiele Goudwisselkantoor Emmeloord. Met dezelfde service en mogelijkheden als onze vaste kantoorlocaties. Dus, wilt u uw gouden sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Bij het mobiele Goudwisselkantoor Emmeloord regelt u het allemaal.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan 30 jaar ervaring

Mobiel Goudwisselkantoor Emmeloord biedt u meer dan 30 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. We kennen de markt en zijn bekend met heel veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten, bankbiljetten of postzegels? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Welkom zonder afspraak

U bent welkom met en zonder afspraak. We helpen u in een discrete ruimte. In alle rust taxeren we uw kostbaarheden. Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur wisselt graag met u van gedachten over de mogelijkheden. Een afspraak maken mag, maar is geen vereiste.

Landelijk werkende organisatie

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Emmeloord of omgeving? Dan heten we u welkom in het mobiele Goudwisselkantoor Emmeloord.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:
  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!
Foto's
Adres Emmeloord
Klantbeoordelingen locatie

4 / 5 Mevr. G de L uit Emmeloord over Goudwisselkantoor Emmeloord op 11-04-2017:
"Netjes en vlot geholpen"


5 / 5 Mevr. FG H uit Vollenhove over Goudwisselkantoor Emmeloord op 11-04-2017:
"Prima geholpen!"


5 / 5 Mevr. CMM G uit Emmeloord over Goudwisselkantoor Emmeloord op 04-04-2017:
"Netjes en goed geholpen"


4 / 5 Dhr. J B uit Urk over Goudwisselkantoor Emmeloord op 07-03-2017:
"Goed ontvangen en geholpen"


5 / 5 Mevr. M W uit Vollenhove over Goudwisselkantoor Emmeloord op 07-03-2017:
"Bedankt voor de snelle service"


Andere locaties in de buurt van kantoor Emmeloord