Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Gouden ketting

U heeft een gouden ketting, maar u draagt hem eigenlijk nooit. Herkent u dat? Voor veel mensen is een gouden ketting net als kleding. Zit hij niet als gegoten? Dan draagt u hem liever niet en ligt uw ketting ongebruikt in de kast. De ketting kan natuurlijk ook een erfstuk zijn waar u weinig waarde aan hecht. Overweeg dan eens om uw gouden ketting te verkopen. Het geeft u de mogelijkheid om iets te kopen waar u wél plezier van heeft. De goudkoers is de laatste tijd sterk gestegen, waardoor het nu de juiste tijd is om uw gouden ketting te verkopen.

Gouden ketting verkopen?

Goudwisselkantoor taxeert kosteloos uw gouden ketting en betaalt een reële prijs voor het sieraad. Is ons aanbod naar tevredenheid, dan betalen we u direct uit. Contant of indien gewenst per bank. (Grote contant geldbedragen alleen mogelijk in overleg.)

Controle op echtheid

Gouden kettingen worden al eeuwen gebruikt als sieraad. Ze zijn er in geelgoud, witgoud en roségoud.  Goudwisselkantoor heeft al meer dan 30 jaar ervaring met gouden sieraden uit alle werelddelen. Twijfelt u of uw ketting van echt goud is? Neem gerust contact met ons op. Onze ervaren taxateurs leggen u precies uit hoe het zit.

Vrijblijvende taxatie van uw gouden ketting

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte én u bent zelf bij de taxatie aanwezig. Taxeren is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Van harte welkom!

 
Een mooie opbrengst voor uw oude sieraden?

Bekijk hier de ervaring van Janet Van der Hoek met het verkopen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal
Waarom uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor?
  • Gratis taxatie en zonder afspraak welkom
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Ruim 30 jaar ervaring in goud, zilver en munten
  • Meer dan 80 locaties in Nederland en België