Platina sieraden verkopen

Platina sieraden verkopen

Heeft u een platina sieraad dat u wilt verkopen? Goudwisselkantoor biedt een reële prijs voor uw platina sieraden. En we betalen u direct contant uit!
Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis taxatie > 

Platina onverwoestbaar

Platina is een schaars natuurproduct Het wordt maar op enkele plaatsen ter wereld gedolven. Platina sieraden zijn dan ook relatief onbekend. Toch zijn er allerlei type sieraden van dit zilverwitte edelmetaal. Omdat platina bijna onverwoestbaar is, is het zeer geschikt om sieraden van te maken. Het dragen van platina sieraden is ook voor mensen die gevoelig zijn voor huidirritaties geen probleem. Het buigzame en kneedbare edelmetaal wordt ook veel gebruikt voor industriële toepassingen.

Platina sieraden verkopen?

Bent u in het bezit van een platina sieraad, maar draagt u dit niet meer? Omdat hij stuk is, of omdat u hem niet mooi meer vindt? Het is de moeite waard om uw platina sieraad te laten taxeren en te verkopen. Goudwisselkantoor heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het taxeren van sieraden uit alle werelddelen. Twijfelt u of uw sieraad van platina is? Neem gerust contact met ons op. Onze ervaren taxateurs leggen u precies uit hoe het zit.

Vrijblijvend platina sieraden taxeren

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Een taxatie is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Verkoopt u uw platina sieraad? Dan betalen we u direct contant uit. U bent van harte welkom!

Meer weten over het taxeren van sieraden? Lees hier meer informatie over het taxeren van sieraden >

Platina sieraden verkopen