Timed veiling

Beleggen in goud saai?

Goud kopen Goud verkopen

Heb je er ooit aan gedacht om goud te kopen als investering?

Dan is dit hét moment om te handelen.

De goudprijs staat historisch hoog en is sinds 2002 meer dan verviervoudigd. Mis deze kans niet en neem de eerste stap naar een slimme investering in goud.

  Stap nu in

  Waarom Goudwisselkantoor?

  1.000.000+ klanten geholpen
  Alle diensten onder 1 dak
  400+ medewerkers familiebedrijf
  4.5 sterren 50.000+ reviews
  150+ locaties in Europa

  Huidige goudprijs

  Kilo Troy OZ

  Meest gestelde vragen over goud

  Hoe kan ik het beste profiteren van de huidige hoge goudprijs?

  Het kopen van goud tijdens perioden van hoge goudprijzen is één van de meest waardevolle investeringsstrategieën. Bij ons investeer je in goud van hoge kwaliteit. Daarnaast differentieer je jouw beleggingsportefeuille, waarmee je mogelijke financiële risico’s beperkt.

  Is goud een goede investering voor mij?

  Goud wordt vaak beschouwd als de meest stabiele en waardevaste investering, vooral tijdens economische onzekerheid. Het kan dienen als een hedge tegen inflatie en valutarisico’s. Dit zou het een passende investering voor jouw financiële doelstellingen en risicobereidheid kunnen maken.

  Welke vormen van goud zijn het meest geschikt om in te investeren?

  Er zijn verschillende vormen van goud waarin je kunt investeren, zoals gouden munten, goudbaren en gouden sieraden. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen, afhankelijk van factoren zoals liquiditeit, opslagkosten en belastingimplicaties. Bij ons kun je kiezen tussen verschillende soorten baren en munten. Dit is allemaal beleggingsgoud en dus vrijgesteld van BTW.

  Wat zijn de voordelen van het kopen van goud als investering?

  Goud is een van de meeste waardevaste beleggingen en heeft historisch gezien stabiele rendementen opgeleverd. Als langetermijninvestering kan goud daarom een goede diversificatie van je portefeuille bieden.

  Bieden jullie hulp bij het kopen van goud?

  Onze ervaren experts staan klaar jou te helpen een weloverwogen beslissingen te maken over het kopen van goud. Kom langs in een van onze kantoren, dan kunnen onze specialisten je meer vertellen over jouw product keuzes.