Specialisten
van waarde

We kopen en verkopen goud, zilver, horloges, sieraden, munten en vreemde valuta. Onze expertise komt voort uit 40 jaar ervaring. Zo hielpen we al ruim een miljoen klanten. Met persoonlijke begeleiding en professionele expertise. Altijd in de buurt, altijd betrouwbaar. Wij zijn specialisten van waarde.

Kom bij ons langs

  • Meer dan 140 locaties, dus altijd dichtbij
  • Familiebedrijf met 40 jaar ervaring
Vind hier onze locaties

Specialisten van waarde zijn, betekent voor ons meer dan kennis hebben van kostbaarheden. Alles wat we doen, doen we om van waarde te zijn voor onze klanten. Voor u. Omdat we weten dat veiligheid en betrouwbaarheid goud waard zijn.

Hoe wij werken

Professioneel

Voor waardebepalingen gebruiken we speciale instrumenten en deskundige methoden. Onze expertise komt voort uit 40 jaar ervaring.

Betrouwbaar

Vertrouwen is een voorwaarde als je werkt met waarde. Daarom staan we voor een betrouwbare én integere service in uitzonderlijk goed beveiligde filialen.

Persoonlijk

Bij Goudwisselkantoor spreekt u altijd een-op-een met een specialist. Gaat u liever niet met waardevolle spullen over straat? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Toegankelijk

Iedereen is welkom bij Goudwisselkantoor. En met meer dan 140 locaties zijn we altijd in de buurt.

Geld voor goud of goud voor geld – kies zelf wat u belangrijk vindt. Heeft u sieraden die u wilt inwisselen? We bepalen kosteloos de waarde en wisselen uw goud voor geld. Wilt u investeren in de toekomst? Kom langs bij één van onze locaties, wij adviseren u graag over het beleggen in goud en zilver.

Wat onze klanten zeggen