Beleggen in goud

Beleggen in goud

Beleggen in goud levert meer rendement op dan valuta en aandelen. Dat is een stevige stelling die kritiek en bijval zal oogsten. We hebben de afgelopen jaren één ding kunnen leren: beleggen in valuta en aandelen levert lang niet altijd het rendement en zekerheid op wat werd verwacht. Evenmin zal beleggen in goud het altijd beter doen dan aandelen. Maar beleggen in goud is zeker een interessante optie voor het verstandig investeren van uw vermogen.

Goudbelegging als zekerstelling

Edelmetalen zijn aan schaarste onderhevig. En iets wat schaarser wordt, wordt automatisch meer waard. De goudprijs is de afgelopen jaren dan ook aanzienlijk gestegen. Er zijn dan ook veel investeerders die goede resultaten behalen met hun goudbeleggingen. Maar er is meer. Naast deze intrinsieke waarde wordt het beleggen in goud en zilver ook steeds meer gezien als zekerstelling van het vermogen en dus een vorm van geld. Dat laatste geeft beleggen in goud een rotsvaste dimensie, wat aandelen en valuta niet in zich hebben.

Ontdek beleggen in goud

Ontdek dat beleggen in goud (of zilver) ook voor u interessant is. Onze experts wisselen graag eens van gedachten met u over de mogelijkheid van investeren in goud. Bezoek één van de Goudwisselkantoren bij u in de buurt voor een persoonlijk voorstel.

Lees meer over ‘Waarom goud of zilver kopen?

Beleggen in goud