VerzamelaarsMarkt gaat verder als Goudwisselkantoor!

Liefhebbers van munten, bankbiljetten en andere verzamelobjecten, opgelet! De vertrouwde website VerzamelaarsMarkt is gestopt en een deel van het assortiment is nu verkrijgbaar via Goudwisselkantoor.

Verzamelobjecten in onze webshop

Vanaf nu kunt u uw favoriete items kopen en verkopen via de website van Goudwisselkantoor. In onze webshop vindt u een schat aan historische munten, bankbiljetten en andere bijzondere verzamelobjecten. Elk item is zorgvuldig geselecteerd op authenticiteit en kwaliteit.

Of u nu een doorgewinterde belegger of verzamelaar bent of net begint, onze webshop biedt voor ieder wat wils. Bovendien wordt ons assortiment komende tijd aangevuld met nieuwe producten, dus houd de webshop goed in de gaten! 0a9d223e-1813-484e-bf36-2d572f0a47d5

ONTDEK ONZE VEILINGEN

Naast ons uitgebreide aanbod in de webshop, organiseren we regelmatig veilingen waar u unieke en zeldzame verzamelobjecten kunt bemachtigen.

Een deel van het aanbod van Goudwisselkantoor is alleen beschikbaar via CataWiki, het online veilingplatform voor verzamelobjecten. Ontdek ons aanbod op CataWiki en mis geen enkele kans om unieke stukken aan uw collectie toe te voegen.  

Bekijk onze actuele veilingen
veilen-banner-1

INKOOP EN KLANTENSERVICE

Heeft u verzamelobjecten die u wilt verkopen? Of heeft u vragen over ons aanbod of onze service? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen! 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over ons productaanbod? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Goudwisselkantoor of volg ons op social media.  

Bellen
Uiteraard blijft u van harte welkom voor de taxatie of verkoop van uw verzameling

Bezoek een van onze 150 vestigingen

Over Goudwisselkantoor

1.000.000+ klanten geholpen
Alle diensten onder 1 dak
400+ medewerkers familiebedrijf
4.5 sterren 50.000+ reviews
150+ locaties in Europa