Onze Goudwisselkantoren zijn geopend en we heten u welkom!

Munten

Heeft u het financieel moeilijk en heeft u gouden of zilveren munten in uw bezit?

U kunt uw gouden of zilveren munten of uw hele muntenverzameling laten verpanden bij het Goudwisselkantoor. Het maakt niet uit u losse munten of een verzameling als onderpand aanbiedt. We accepteren zelfs uw oude bankbiljetten.

Hoe werkt munten verpanden of uw verzameling munten verpanden?

In uw bijzijn zal de taxateur uw munten of biljetten taxeren. U laat deze achter als onderpand in ruil voor een lening. Deze lening is gebaseerd op de getaxeerde waarde van uw kostbaarheden en wordt in contanten uitbetaald. U krijgt een pandbewijs van ons mee waar alle afspraken in vermeld staan. We vragen u deze weer mee te nemen als u uw munten of biljetten weer op komt halen. Tevens dient u uw identiteitsbewijs of rijbewijs mee te nemen bij het afsluiten van een verpanding.

Voor het einde van de afgesproken pandtermijn brengt u het tijdelijk geleende geld weer terug. Wanneer u het geld en de vergoeding heeft voldaan, krijgt u uw waardevolle bezittingen weer terug. U kunt ook een nieuwe verpandingsperiode afsluiten.

Een inkomensverklaring is niet nodig. Als u bij ons komt verpanden hoeft u geen extra kosten te betalen voor onze dienstverlening of administratie. U hoeft ook geen afsluitprovisie te betalen.

Dus heeft u het tijdelijk financieel moeilijk? Schroom dan niet en bezoek een Goudwisselkantoor vestiging bij u in de buurt. Het Goudwisselkantoor heeft meer dan 50 locaties door het hele land. We taxeren uw waardevolle bezittingen geheel gratis.

Redenen om uw munten of oude biljetten te verpanden bij het Goudwisselkantoor:

✔ Hoge taxatie waarde
✔ Geen inkomensverklaring
✔ Zonder afsluitprovisie
✔ Geen administratiekosten
✔ Verzekerde opslag

Even krap bij kas of tijdelijk geld nodig?

Bekijk hier de ervaring van familie De Jong met het verpanden bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Munten