Postzegels met verzamelwaarde

Postzegels met verzamelwaarde

Heeft u postzegels verzameld? Of heeft u een collectie postzegels geërfd? Wellicht liggen de postzegels goed opgeborgen, maar ongebruikt in de kast. Laat uw postzegels eens taxeren bij Goudwisselkantoor. Vrijblijvend. Het kan zijn dat uw postzegels geld waard zijn! Wat u met de taxatie doet, is aan u. Wilt u nog even rustig over de taxatie nadenken? Dat kan. Besluit u de zegels te verkopen? Wij betalen u direct uit, contant of per bank.

Postzegels verkopen?

Goudwisselkantoor heeft meer dan dertig jaar ervaring in de postzegelbranche. Met die kennis en ervaring taxeren we uw postzegelverzameling. Indien nodig kunnen we verzameling ook door meerdere taxateurs laten beoordelen binnen Goudwisselkantoor. Op basis van de taxatie doen we u een reëel aanbod. En betalen u direct uit, als u besluit te verkopen.

Postzegelverzamelingen

Postzegelverzamelingen zijn er in veel variaties. De persoonlijke voorkeur van de verzamelaar is er vaak in te herkennen. Dat kan een land zijn, een thema of een bepaalde periode. Veel verzamelaars sparen de Nederlandse zegels. De eerste Nederlandse zegel dateert uit 1852. Tot grofweg 1930 hebben de Nederlandse zegels de meeste waarde. De naoorlogse periode is veel verzameld en heeft beperkte waarde.

Ook Europese landen zijn veel verzameld. Meestal chronologisch, soms van een bepaalde vorst of periode. Daarnaast zijn er verzamelingen van zegels van over de hele wereld. Of een thematische verzameling over dieren, de ruimtevaart of de Olympische Spelen.

Vrijblijvende taxatie van postzegels

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Heeft u naast postzegels ook munten of oude sieraden? Neem deze dan direct mee voor taxatie. We beoordelen uw eigendommen vrijblijvend. U kunt zonder afspraak bij ons terecht en bent zelf bij de taxatie aanwezig. Van harte welkom!

Postzegels met verzamelwaarde