Vacature Medewerker Munten en bankbiljetten

Vacature Medewerker Munten en bankbiljetten

Locatie: Klaaswaal
Aantal uren: vanaf 32 uur per week

Voor de versterking van ons team op het hoofdkantoor in Klaaswaal zijn we op zoek naar een medewerker munten en bankbiljetten. In ons veilinghuis proef je de sfeer van een traditionele veiling met een eigentijdse aanpak. Goud, zilver en vele sieraden weerspiegelen soms honderden jaren historie. Deze objecten gaan de hele wereld over dankzij onze online veilingactiviteiten. En die blijven nog steeds groeien. Daarom zijn we op zoek naar ondersteuning. Lijkt het je leuk om dagelijks te werken met munten en bankbiljetten, ga je zorgvuldig te werk en ben je leergierig? Dan ben jij misschien wel de aanpakker waar we naar op zoek zijn!

Direct solliciteren? Klik hier >

Bij wie kom jij te werken?

We zoeken een teamspeler omdat ons succes niet alleen te bereiken is door hard te werken maar vooral door intensief samen te werken. We zijn gestructureerd maar creatief, georganiseerd maar flexibel, geconcentreerd maar omgevingsbewust en succesvol maar leergierig. Als jij ons hierin aan kan vullen dan verwelkomen we je graag in ons team.

Goudwisselkantoor is opgericht in 1984 als bedrijf in de handel van postzegels en munten. Nu, ruim 35 jaar later zijn wij gegroeid naar vakkundige specialisten, met meer dan 100 fysieke locaties in Nederland, België en Duitsland. Ons doel: Marktleider worden van Europa in de edelmetaalbranche. En we zoeken jou om deze ambities met ons waar te maken!

Wat ga jij als medewerker munten en bankbiljetten doen?

Het is jouw taak om munten en bankbiljetten klaar te maken voor het online plaatsen op één van onze online veilingen. Je bent dan ook dagelijks verantwoordelijk voor een uiteenlopende hoeveelheid munten en bankbiljetten. Je zorgt dat er representatieve foto’s van de producten wordt gemaakt en dat ze worden voorzien van een goede omschrijving. Zo zorg je voor een optimale presentatie voor de toekomstige koper. Tenslotte draag je zorg voor een nauwkeurige administratieve afhandeling, door de munten en bankbiljetten op de juiste wijze aan te bieden.

Wat wij van een medewerker munten en bankbiljetten vragen:

 • We zoeken een enthousiaste collega die van aanpakken weet;
 • Specifieke kennis over munten en bankbiljetten is niet nodig.
 • Heb je al ervaring in de branche? Dan is dat een pré;
 • Verder vinden we een goede beheersing van de Nederlandse taal belangrijk, net als goede computervaardigheden;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, voelt je thuis in een dynamische omgeving en kan goed zelfstandig werken.

 Waarom jij als medewerker munten en bankbiljetten bij ons aan de slag wilt:

 • Een marktconform salaris, met daarnaast een jaarlijkse periodieke verhoging (afhankelijk van je prestaties);
 • Een mooie pensioenregeling, met maar een eigen bijdrage van 2,6%;
 • Reiskostenvergoeding van 23 cent p/km. OV vergoeden we 100%;
 • 25 vakantiedagen, om weer helemaal op te laden (bij fulltime dienstverband);
 • Een aantrekkelijke, jaarlijkse bonusregeling;
 • Altijd vers fruit en 1x per 2 weken verse broodjes;
 • We groeien hard: volop doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren?

Wil jij solliciteren op de functie van medewerker munten en bankbiljetten? Voor meer informatie over de functie bel je met Anouk van Rennes (corporate recruiter) op tel. 06 – 11 45 02 62. Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Je kunt deze sturen naar:  vacature@goudwisselkantoor.nl onder vermelding van de betreffende vacature.

Solliciteer direct 

Functies binnen het Goudwisselkantoor zijn gebonden aan een specifiek risicoprofiel. Dit maakt het noodzakelijk dat bij de aanstelling van een nieuwe collega er een profile screening wordt gedaan. Uiteraard wordt er zeer zorgvuldig met uw gegevens omgegaan. Meer hierover kunt u lezen in de bijgevoegde privacy statement. Lees hier ons privacy statement

Vacature Medewerker Munten en bankbiljetten