Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Goud verkopen Portugaal

Woont u in Portugaal en bent u op zoek naar een vertrouwd adres voor het verkopen van uw goud? Goudwisselkantoor Rotterdam is gespecialiseerd in goud, zilver en munten. De combinatie van waardebepaling van edelmetalen en munten maakt ons uniek in de markt. Stel u komt uit Portugaal en u wilt uw goud in de vorm van munten verkopen. Dan kunt u het beste komen naar ons Goudwisselkantoor in Rotterdam. Het kan zijn dat uw muntcollectie de goudwaarde overstijgt! De vrijblijvende taxatie maakt dit mogelijk om dit te bepalen. 

Goudwisselkantoor is een landelijke organisatie met verschillende goudwisselkantoren in het land. Voor de verkoop van goud in de plaats Portugaal verwijzen we u graag naar ons Goudwisselkantoor in Rotterdam. Goud verkopen kunt u dus doen op onze vaste locaties door heel Nederland. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze mobiele kantoren. 

Waarom uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor Rotterdam? 

 
  • 25 jaar ervaring in goud, zilver en munten;
  • Deskundig en vrijblijvende advies;
  • Contante betaling of indien gewenst per bank;
  • Discrete ruimte voor de taxatie;
  • Advies in beleggen van goud en zilver;
  • Landelijke organisatie, dus ook bij Portugaal.

Vanuit Portugaal goud verkopen? Goudwisselkantoor aan de Dorpsweg 74a in Rotterdam is het juiste adres voor een reĆ«le prijs van uw gouden en zilveren bezittingen. Kom vandaag nog langs voor een vrijblijvende taxatie in ons kantoor in Rotterdam.