Onze Goudwisselkantoren zijn geopend en we heten u welkom!

Goud verkopen Den Haag

Goud kopen van mensen die het willen verkopen is al meer dan 25 jaar onze bezigheid. Ook mensen uit Den Haag komen weten ons kantoor in Den Haag goed te vinden. Bij ons Goudwisselkantoor kunt u vrijblijvend u goud laten taxeren. Dus komt u ook uit Den Haag dan bent u van harte welkom om uw goud te verkopen aan het Valkenbosplein 1 in Den Haag.

Goudwisselkantoor is een landelijke organisatie met verschillende goudwisselkantoren in het land. Voor de verkoop van goud in de plaats Den Haag verwijzen we u graag naar ons Goudwisselkantoor in Den Haag. Goud verkopen kunt u dus doen op onze vaste locaties door heel Nederland. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze mobiele kantoren. Wilt u weten waar onze mobiele kantoren allemaal staan? Dan kunt u de locaties bekijken op onze mobiele kantoor pagina.

Waarom uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor Den Haag

 

  • 25 jaar ervaring in goud, zilver en munten;
  • Deskundig en vrijblijvende advies;
  • Contante betaling of indien gewenst per bank;
  • Discrete ruimte voor de taxatie;
  • Advies in beleggen van goud en zilver;
  • Landelijke organisatie, dus ook in Den Haag of bij Gouda.

De goudprijs is sterk gestegen de laatste tijd en dus kan het interessant zijn om nu uw goud te verkopen. Kom daarom vandaag nog langs om uw goud te laten taxeren. We zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van half tien tot vijf uur. Kortom u heeft voldoende ruimte om ons kantoor in Den Haag te bezoeken.

Goud verkopen Den Haag