Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Ook nieuw Goudwisselkantoor voor Dilbeek

In de Belgische stad Dilbeek opent vandaag een nieuwe vestiging van Goudwisselkantoor. Het streven is om ook voor alle inwoners van België het taxeren en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten in eigen regio toegankelijk maken. De opening van het kantoor in Dilbeek volgt kort na de nieuwe kantoren in Sint-Niklaas en Mechelen.

Vrijblijvende taxatie

Goudwisselkantoor Dilbeek is door de centrale locatie goed bereikbaar. Parkeergelegenheid en openbaar vervoer is op loopafstand. Een afspraak maken voor een taxatie of het verkopen van juwelen is niet nodig. Een bezoek aan Goudwisselkantoor is dan ook goed te combineren met de dagelijkse boodschappen of op weg naar het werk. In het pand is een ontvangst- en wachtruimte en een taxatiekantoor. Hier laten bezoekers in alle rust en privacy hun bezittingen beoordelen en kunnen ze het ook verkopen.

Gestage groei

Met de nieuwe vestiging in Dilbeek heeft Goudwisselkantoor nu bijna 80 kantoorlocaties in België en Nederland. In totaal zijn er nu 15 Goudwisselkantoren verspreid over heel België.

Locatie en openingstijden

Goudwisselkantoor Dilbeek is gevestigd aan de Ninoofsesteenweg 142 en is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.