Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Nieuw Goudwisselkantoor in Mechelen (BE)

Dinsdag 12 juni opent Goudwisselkantoor een nieuwe vestiging in de Belgische stad Mechelen. Het is de elfde vestiging van Goudwisselkantoor in Belgiƫ. Bezoekers kunnen er terecht voor het kopen en verkopen van goud, zilver en munten, horloges, diamanten, juwelen en allerhande verzamelobjecten.

Persoonlijk contact

Het kopen en verkopen van kostbaarheden en verzamelobjecten is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook prettig als Mechelaren in hun eigen plaats terecht kunnen bij een firma met veel ervaring en waar persoonlijk contact voorop staat. Het streven is om – net als in Nederland - een landelijke dekking met Goudwisselkantoren te realiseren.

Adres en openingstijden

Goudwisselkantoor Mechelen is gevestigd aan Hendrik Speecqvest 62/02. Het kantoor is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken voor een bezoek is niet nodig.

Parkeren en OV op loopafstand

Goudwisselkantoor Mechelen is goed bereikbaar. Wie per auto reist, vindt Parking Bruul direct voor het Goudwisselkantoor. Ook met het openbaar vervoer is het Goudwisselkantoor Mechelen perfect bereikbaar. Bushalte Mechelen Raghenoplein is minder dan honderd meter lopen. En vanaf treinstation Mechelen is het Goudwisselkantoor in minder dan tien minuten aan te lopen.