Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Rotterdam krijgt tweede Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor heeft in hartje Rotterdam een nieuwe vestiging geopend. Het kantoor in de Hoogstraat op nr. 197 is het tweede Goudwisselkantoor in de stad. Voor Rotterdammers boven de Maas is het daardoor nóg eenvoudiger geworden om sieraden, goud, zilver en verzamelobjecten te laten taxeren en verkopen.

Shop-in-shop

Goudwisselkantoor had al sinds 2010 een vestiging aan de Dorpsweg op de zuidoever. Het nieuwe Goudwisselkantoor is als shop-in-shop gevestigd in de juwelierswinkel van ‘Reclaimed jewels’.  Taxaties en verkopen vinden plaats in een discrete ruimte, met alle aandacht voor de bezoeker en zijn/haar objecten. Bezoekers kunnen er ook terecht voor een waardebepaling en het verkopen van horloges, diamanten en juwelen én voor het kopen en verpanden van goud en zilver. Met de voordelen van de centrale locatie, gratis taxatie, welkom zonder afspraak, vrijblijvende waardebepaling en contante betaling bij verkoop is een bezoek zeker de moeite waard.

Adres en openingstijden

Goudwisselkantoor Rotterdam-Centrum is gevestigd in de Hoogstraat 197, in het verlengde van de Koopgoot tegenover Peek en Cloppenburg. Het kantoor is geopend op maandag van 12 – 18.00 uur en van dinsdag t/m zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur. Op vrijdag is er koopavond tot 21.00 uur.

Familiebedrijf met landelijke dekking

Kantoor Rotterdam-Centrum is onderdeel van de landelijke keten van ruim tachtig Goudwisselkantoren in Nederland en België. De familieonderneming handelt al meer dan 30 jaar in verzamelobjecten en edelmetalen.