Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Stelling van Amsterdam herdenkingsmunt 8 december verkrijgbaar

Vandaag is de officiële eerste slag van de herdenkingsmunt Stelling van Amsterdam. Dat betekent dat de herdenkingsmunt vanaf morgen verkrijgbaar is bij alle Goudwisselkantoren. We zijn het officiële distributiepunt van de Koninklijke Nederlandse Munt en leveren in alle Nederlandse vestigingen de officiële herdenkingsmunten uit.

Welke varianten zijn er te koop?

Bij de Goudwisselkantoren is de 5 euro Stelling van Amsterdam UNC in coincard te koop. Wilt u graag één van de andere Stelling van Amsterdam uitgiften in bezit hebben? Goudwisselkantoor werkt samen met VerzamelaarsMarkt.nl. Hier kunt u de andere uitgiften bestellen. Alles zolang de voorraad strekt.

Hoe kunt u betalen?

U kunt de herdenkingsmunt alleen tegen contante betaling aanschaffen in Goudwisselkantoor. Wij vragen u om gepast te betalen, zodat de afhandeling vlot kan verlopen.

Waar is het dichtstbijzijnde Goudwisselkantoor?

Goudwisselkantoor heeft bijna 70 kantoren in Nederland. Het dichtstbijzijnde kantoor vindt u hier.

Tip!

Wilt u er zeker van zijn dat u de officiële herdenkingsmunten aan uw verzameling kunt toevoegen? Sluit dan kostenloos uw abonnement af bij VerzamelaarsMarkt.nl en geniet van de voordelen! Het afsluiten van dit abonnement is volledig gratis! Meer informatie over een abonnement leest u hier.