Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Nieuwe Goudwisselkantoren in Ede, Hilversum en Roermond

In Ede, Roermond en Hilversum is het laten taxeren en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten nu heel eenvoudig. Op 3 oktober opent Goudwisselkantoor 3 nieuwe kantoren in deze plaatsen. Hier kunnen bezoekers ook terecht met horloges, diamanten en juwelen én voor het kopen en verpanden van goud en zilver.

Persoonlijk contact

Het kopen of verkopen van kostbaarheden is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook prettig als mensen in hun eigen omgeving terecht kunnen bij een firma met veel ervaring en waar persoonlijk contact voorop staat. Taxaties en verkopen vinden plaats in een discrete ruimte, met alle aandacht voor u en uw objecten.

Adressen en openingstijden

Goudwisselkantoor Ede opent op Telefoonweg 73 en kantoor Hilversum op de Vaartweg 14. Beide kantoren zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Goudwisselkantoor Roermond is gevestigd aan de Willem II singel 90 en is open van maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. 

Familiebedrijf met landelijke dekking

Met de drie nieuwe vestigingen zijn er in totaal 77 Goudwisselkantoorlocaties in Nederland en België aanwezig. Dankzij deze landelijke dekking is er altijd wel een Goudwisselkantoor in de buurt. Klanten en bezoekers kunnen er zonder afspraak binnenstappen om de waarde van hun kostbaarheden te laten bepalen.