Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Goudwisselkantoor ook in Aalst (BE)

Op maandag 6 november verwelkomt Goudwisselkantoor Aalst de eerste klanten. Het nieuwe kantoor in de Belgische stad Aalst is de negende vestiging van het Goudwisselkantoor in Belgiƫ. Onlangs openden nog twee kantoren in Charleroi en Waterloo, het Franstalige deel van Belgiƫ.

Ruime openingstijden en goed bereikbaar

Goudwisselkantoor in Aalst is gevestigd aan de Felix de Hertstraat 2. Door de ruime openingstijden heeft u veel gelegenheid om langs te komen. U kunt van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur terecht. Goudwisselkantoor Aalst is ook heel goed bereikbaar. Zowel vanuit Aalst zelf als vanuit omliggende plaatsen bent u snel op locatie. Parkeerruimte en een bushalte zijn op loopafstand van het kantoor.

Kom gerust eens langs

Bezoek Goudwisselkantoor Aalst en ervaar onze persoonlijke aanpak. Een afspraak daarvoor is niet verplicht. Inwoners van Aalst en omgeving kunnen nu in hun eigen plaats of regio terecht bij een firma met veel ervaring. Goudwisselkantoor is al meer dan 30 jaar actief in de handel van edelmetalen en verzamelobjecten.