Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Nu te reserveren: de officiële Johan Cruijff herdenkingsmunt

Let op: in verband met de grote vraag is er max. 1 munt per persoon verkrijgbaar.

Er zullen maar weinig Nederlanders zijn die stervoetballer Johan Cruijff niet kennen. Dit jaar zou Cruijff de leeftijd van 70 jaar hebben bereikt. Als eerbetoon wordt op 20 september aanstaande het Johan Cruijff vijfje geslagen. Deze officiële herdenkingsmunt is een unieke herinnering aan de wereldwijd bekende voetballer.

Goudwisselkantoor is het officiële distributiepunt

Goudwisselkantoor is het officiële distributiepunt van herdenkingsmunten. Vanaf 20 september kunt u de munt direct aanschaffen bij het Goudwisselkantoor bij u in de buurt. Het dichtstbijzijnde Goudwisselkantoor vindt u hier.  

Reserveer nu voor gegarandeerde levering

Wilt u er zeker van zijn dat u de munt aan uw verzameling kunt toevoegen? Reserveer dan vandaag nog de Johan Cruijff herdenkingsmunt. Goudwisselkantoor werkt hiervoor samen met webwinkel VerzamelaarsMarkt.nl. U bestelt daar de munt en selecteert bij uw bestelling het Goudwisselkantoor in de buurt om de munt na 20 september op te halen.
Reserveer hier uw Johan Cruijff herdenkingsmunten

Unieke Johan Cruijf herinnering

Naast de 5-euro herdenkingsmunt in UNC-kwaliteit verschijnen er diverse bijzondere verzamelaarsuitgiften. De munt verschijnt o.a. in Zilver Proof in luxe verpakking met achtergrondinformatie en in BU-kwaliteit in genummerde coincard. Ook wordt een beperkt aantal exclusieve 10-euro herdenkingsmunten in Goud Proof en een Zilveren Johan Cruijff Kleurset gemaakt.

Alle uitgiften zijn op de dag van uitgifte beschikbaar (woensdag 20 september 2017).